Populære filter
231 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

En uavhengig tilnærming med Vivienne Westwood

Dette er mer enn bare et merke. Dette er et av de siste, uavhengige motehusene i verden, og det sier litt. Vivienne Westwood handler om å bygge en moderne merkevare, progressive kolleksjoner og kreasjoner og ikke minst plagg og tilbehør som passer inn i en travel og skiftende verden.

Siden 1980-tallet har merket hentet inspirasjon og ekspertise fra kjent britisk motekultur, og det har satt sine spor i form av trendsettende og moteriktige kolleksjoner med en sofistikering som man ikke ser så mange andre steder. Det gjør at kreasjonen passer inn i nesten hvilken som helst stil, der målet er å finne et nytt nivå i sin helhet, eller bare sette inn et uttrykk du allerede elsker med en klassisk og samtidig nyskapende følelse.

Ikonisk kvalitet og stil, verdenskjent av alle de rette grunnene. Det lille ekstra gjør den store forskjellen.

Ansvar og mote, hånd i hånd

I en verden der overforbruk og miljø rett og slett ikke er kompatible, har Vivienne Westwood tatt et standpunkt som flere både streber etter og gjerne vil etterligne. Med erfaringene fra både britisk og italiensk mote, og et fokus på en moderne verden, holder dette motehuset på samarbeide med mange små og spesialiserte bedrifter for å opprettholde et høyt nivå.

Det går nesten ikke an å snakke om Vivienne Westwood uten å nevne bærekraft og verdier, og dette er et merke som nesten setter uoppnåelige mål for seg selv. Fra rettferdig arbeidskraft, dyrevelferd og farging, til sertifiseringer og emballasje. Fokuset er sterkt på å opprettholde bærekraftige og miljøvennlige løsninger, sammen med redusering av plast og blandingsfibre og forhindring av avfall, noe som blir til en sum som er større enn delene sine.

Tidsriktig, moderne og klassisk mote med et fokus på en bedre og varig verden er en kombinasjon de aller fleste av oss kan stille oss bak. Støtt opp om en tilnærming til mote som både er bra for deg, og for verden.

Sterk kultur, sterke individer

Når man tar en nærmere titt på kolleksjonene som Vivenne Westwood kommer med, er det tydelig at inspirasjonen er global. Fra vesker med skotskrutet mønster og klassiske farger som leverer en sofistikert følelse, til kjoler med lekne farger og snitt som helt klart er hentet fra sydligere trakter enn de vi er vant med. Inkluderende stil med mønstre som hinter til tempererte strøk, eller nøytrale kreasjoner som enkelt kan kles opp eller ned med tilbehør – valget er helt opp til deg.

Plaggene fra dette merket er virkelig noe ekstra, og her finnes det utvalg både til dame og herre, i tradisjonelle snitt og i mer kjønnsnøytrale utgaver. Enten du er ute etter en kjole eller en t-skjorte, en veske, jakke eller dressbukser, har Zalando utvalget fra et uavhengig motehus som ikke følger andre stilregler enn sine egne.

Finn din egen vei med bærekraftig, sertifisert mote fra et av verdens foregangsmerker, og stil det hele på din egen måte. Du finner utvalget her hos Zalando, så det eneste du trenger å gjøre er å velge favorittene. Vi ordner resten.