Populære filter
998 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Glamour i nytt lys med Versace Jeans Couture

Grunnlegger Gianni Versace har tilbudt italiensk luksus og glamour siden 70-tallet med sitt merke Versace. Det andre merket Versace Jeans Couture er dannet for å by på enda mer luksus, men med et mer ungdommelig preg.

Selveste Versace Jeans Couture er blitt populært fordi det tilbyr trendy, uformelle og tilgjengelige klær. Samtidig så brukes det stilistiske elementer som hører med Versace-kolleksjonene.

Denne kolleksjonne er dedikert til det uformelle og ungdommelige. Det fokuseres på nye trender som oversized gensere og sneakers. Da med dristige trykk og mønstre med signaturaksenter og lyse farger. Jeans Couture er derfor en perfekt blanding av high fashion og gatestil.

Høykvalitets utvalg med Versace Jeans Couture clothing

De lyse og lekne fargene kjennetegner det brede utvalget til Versace Jeans Couture clothing. Det kan være snakk om overdeler med barokke mønstre, som tar den urbane stilen til et høyere nivå.

Merket følger de nyeste trendene når det kommer til fottøy også med høykvalitets sneakers med gummisåle, som gjør dem både high fashion og komfortable på samme tid. Dette er også sko du kan bruke med jeans og bomberjacket. For å skille deg litt mer ut i sommervarmen, kan du velge noen unike statement sandaler med et par shorts eller skjørt.

Sneakers i semsket skinn gir et sporty, men også trendy preg. Slike sko passer gjerne fint med en chinos og en genser for en litt mer avslappet stil. Kle deg ekstra opp med skoene ved bruk av finbukse og en skjorte.

Sertifisert hovedkvarter og bærekraft

Merket fokuserer på bærekraft og gir positiv støtte til omgivelsene sine. Hovedkvarteret i Milano er blant annet sertifisert som et bærekraftig lokale for produksjon, og som arbeidplass for de ansatte i selskapet. Dette er et eksempel på hva selskapet gjør for å være mer fremoverlent.

Noe merket også sørger for er å bruke enda mer bærekraftige materialer som for eksempel imitert skinn og imitert pels. Alle varer gjennomgår strenge kontroller av høyeste standard. Merket ønsker å ta etiske steg videre for å inspirere med deres innovative løsninger og øke bevisstheten omkring en bærekraftig produksjon.

The Camera Nazionale della Moda Italiana er et selskap som representerer og videreutvikler italiensk bærekraftig mote. Merket samarbeider med dette selskapet for å sørge for en arbeidsplass og produksjon av produkter som oppfyller strenge miljøkriterier. Det fokuseres derfor på å styre unna bruken av kjemikalier og skadelige stoffer med strenge regler for miljøvennlige materialer og produksjonsmåter.