Katalog

Populære filter
238 produkter

Veja gir stil med respekt for verden

Veja sneakers er "the new kid on the block" og stiller med soleklart fokus. Her skal sneakers med omtanke produseres, der både mennesker og verden behandles med respekt under hele produksjonen.

Samtidig skal stil, komfort og hverdagsgleden over gode sko beholdes i en designklasse som holder sko fra Veja på toppen av behagelig fottøy. Det er rett og slett en helhetlig tanke om å kunne gi gode sko uten å utnytte arbeidere og å forsøple verdenen vår.

Det er med glede vi tilbyr deg et godt utvalg fra Veja her hos Zalando – en produsent som valgte å fokusere på sneakers, da dette er vår tids sko, og også et produkt som har ødelagt så mye. Veja vil derimot snu dette på hodet. Er du med?

Innovative Veja sneakers

Drivkraften og ønsket etter nye løsninger driver dette herlige merket til å se langt og vidt etter nye måter å gjøre ting på. Her kan du for eksempel finne sukkerrør benyttet i sålekonstruksjonen. Dette miljøvennlige materialvalget støttes så av risavfall og villgummi, og også veganske joggesko i en bollusduk belagt med blant annet harpiks fra maisavfall.

Samtidig er ikke den klassiske sneakeren av skinn glemt. Her får du en elegant utgave, i godt skinn med merkets logo, og samtidig god omtanke for omverdenen. Du kan dermed med lette skuldre finne frem til akkurat den skoen som passer deg, og enkelt kombinere den med ditt antrekk. Utseendet blir fort perfekt for en sløv ettermiddag, eller kanskje for en løpetur – for sko er ment for å brukes!

Sneakers for joggeturen, som også passer for parken

Med Veja får du rettferdighet i hele kretsløpet av skoens produksjon, og den samme balansen for din stil og skoens ytelse. Dette er sko som er ment for å brukes, med mellomsåler som demper, og som har EVA i kombinasjon med naturlige materialer for joggeturen. Og ikke minst en såle som kan håndtere en rekke ulike underlag.

Med god pusteevne er sneakers fra Veja helt herlige, både for en lengre dag på bena, og for joggeturen. Du kommer i mål med tørre føtter, med en mesh i overdelen som lar luften sirkulere og skaper ventilering for trøtte tær. Igjen er det resirkulerte og naturvennlige materialer, slik som bruk av resirkulerte PET-flasker, som gir et materiale som er slitesterkt og vannavstøtende – perfekt for løpeturer i all slags vær.

Veja er mer enn bare sko. Det er snakk om å redefinere hvordan vi produserer og benytter våre artikler. Bli med du også på revolusjonen.