Populære filter
888 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Valentino bags er luksustilbehøret du trenger

Valentino bags er produsert av Mario Valentino som kommer fra Napoli i Italia. Merket har eksistert siden 50-tallet, og har dermed lang erfaring innen bransjen bak seg. Valentino bruker skinn av høy kvalitet og designer det som regnes som en av de mest ettertraktede designerveskene på markedet.

Utvalget til Valentino bags byr på vesker i ulike størrelser, fasonger og farger. Du finner noe som passer til enhver anledning blant utvalget her.

Materialer som brukes er lær, lærimitasjon og polyuretan. Mye av materialene som brukes, er nettopp det som får imitert skinn til å ligne på ekte skinn. Valentino får imitert skinn til å se glamorøst og luksuriøst ut. Det er en grunn for at merket er så populær, med all den kvaliteten du får med på kjøpet av en lekker designerveske.

Føl deg sofistikert gjennom uka

Sortimentet av Valentino bags har noe som byr på overgangen mellom ukedag og helg. I ukedagene har du praktiske vesker som passer fint til skole og jobb, og i helgene har du mindre vesker som er fine og praktiske til en liten tur ut på byen eller til fest.

En svart kjole passer fint med en lysere clutch til festen. Trenger du å ha alt i veska, så lønner det seg å gå for en litt større veske som kan romme flere ting. For en mer organisert veske anbefales det vesker med flere rom. Det kan for eksempel være en mobiltelefonlomme eller egen lomme til sminken.

Til gatestilen så kan du gå for en genser med polohals og treningsbukse. Gjerne gå for en av veskene med det kjente «V»-motivet for mer dristighet i gatestilen din.

Våg å være

Nydelige Valentino-vesker i mindre størrelser kommer med nyttige skulderstropper, som er kompakte nok til å fungere som en clutch. Skulderstroppene er selvsagt justerbare.

Vesker i nøytrale eller mørke blokkfarger passer fint dersom du ønsker deg noe som kan utfylle din eksisterende garderobe. Av og til så lønner det seg å prøve ut nye ting. Det kan for eksempel være å eksperimentere med pastell- og primærtoner fra kolleksjonen for å friske opp antrekket ditt. Det er bare noen små justeringer som skal til for å gi en ny vri på ting.

Et alternativ blir å gå for en veske med kjedestropp, som kan legge til detaljer når du går i t-skjorte og jeans med utsving. For litt ekstra dristighet, kan du gå for en crossbody-veske med slangeskinnprint for å få mer personlighet i stilen din.