Katalog

Populære filter
202 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Vagabond - sko til alle anledninger

Vagabond ble grunnlagt i Italia i 1960, og flyttet senere til Sverige. Skomodellene har et skandinavisk og italiensk preg over seg. Her får du både minimalisme og kvalitet. Hos dette anerkjente merket finner du praktiske kvalitetssko for kvinner og menn, med et bredt og allsidig utvalg. Du får alt fra høye boots og slippers til lave ankelstøvletter og platåsandaler.

Komfort er ikke bare joggesko og sneakers. Vagabond har utrolig behagelige og fine modeller til allsidig bruk. Et eksempel er den klassiske kileskoen. Vagabond kombinerer det klassiske med innovative detaljer. Dette er en den perfekte skoen for deg som vil føle deg både stilig og komfortabel på fest.

Sko fra Vagabond løfter ethvert antrekk og sørger for at skotøyet alltid gjenspeiler din individuelle stil. La deg inspirere av de forskjellige modellene som Vagabond har på markedet.

Vagabond platåsko – en sikker vinner

Her i vårt store utvalg av sko fra Vagabond kan du finne alt fra boots, åpne sko og platåsandaler til luftige sommersandaler eller sneakers i flere farger. De røffe og elegante platåskoene fra merket er en stor favoritt. Denne skomodellen passer til det meste, og den behagelige passformen og sålen gjør at du kan gå langt og lenge uten å få vondt i føttene.

Vagabonds sko passer perfekt til både hverdag, jobb og fest. Her får du alt fra street style til klassisk eleganse. Skoene er fulle av personlighet, og du kan bruke dem sammen med slitte jeans, T-skjorte og en oversized strikkegenser. Eller bruk dem sammen med en elegant dressjakke og skjorte på kontoret. Piff opp antrekket med et par spennende Vagabond snørestøvletter.

I utformingen av skoene har de lagt stor vekt på materialer og produksjon. Her er kvalitet og komfort i fokus, og dette kommer til uttrykk i alle ledd av produksjonen. De fleste skoene fra Vagabond er laget av skinn av høy kvalitet. Dette gjør at de tåler en støyt og varer lenge.

Vagabonds forpliktelser for en miljøvennlig fremtid

Vagabond har forpliktet seg til å fjerne eller erstatte alle stoffer som etter EUs regelverk er skadelige for miljøet. Disse stoffene har de ikke bare begrenset, men de har fjernet dem fullstendig fra sine produkter.

Merket har over lang tid målt sine transportutslipp, og har som mål å alltid transportere fulle containere over havet. Dette gjør de for å redusere utslipp og bruk av ressurser. De har laget sitt eget beregningssystem. Med dette klarer de å kartlegge eget utslipp og mengde energiforbruk.

Hos Zalando kan du filtrere søket ditt etter bærekraftskriterier. På denne måten kan du kjøpe sko som er laget av helt eller delvis resirkulerte materialer. Noen av produktene er også merket med Leather Working Group, som gir en garanti for at skinnet er bearbeidet på en mer miljøvennlig måte.