Katalog

Populære filter
200 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Er du på jakt etter slitesterke sko i skandinavisk design med topp kvalitet? Da er vi sikre på at du finner drømmeskoene blant vårt utvalg av Vagabond sko. Vagabond byr på et tøft og tidløst design med en moderne tvist. Skoene lages på sin tradisjonelle måte hos Vagabond selv, for å sikre at du blir helt fornøyd med utseendet og komforten.

Nordiske kvalitetssko fra Vagabond

Svenske Vagabond spesialiserte seg først kun på herresko, men har siden benyttet all erfaringen ved fremstillingen av sko til å inkludere avslappede og kule damesko. Inspirasjon til stadig nye suksessfulle kolleksjoner henter de fra musikk, film, arkitektur, kunst - og ikke minst fra ulike mennesker. Kvaliteten skal være på topp i hele utviklingsprosessen, samt i hver eneste detalj på skoene. Vagabond er stadig opptatt av å fornye seg og drive bærekraftig, og har for eksempel lansert en Non-Animal Collection der det er brukt alternativ til lær i skoene.

Tidløs design som varer sesong etter sesong

Zalando tilbyr et bredt utvalg av sko fra Vagabond. I nettbutikken finner du alt fra joggesko til støvletter og sandaler til både motebevisste kvinner og menn. Hva med et par joggesko med platåsåler? Eller dusrosa sandaler? Går du for det mer klassiske finner du tidløse og stilrene sorte skinnsko for både ham og henne. Du finner også et herlig utvalg av vesker til hverdag og fest. Vagabond er for deg som ønsker klassiske sko og tilbehør du kan ha sesong etter sesong og som ikke går av moten.

Andre har også kjøpt

Nike Air Max Thea

Nike Stefan Janoski

2XU

Nike Air Max 90

adidas Stan Smith

Aktivitetsarmbånd

Vans Old Skool