Katalog

Populære filter
756 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Fargerike Tory Burch

Velg deg en veske med den ikoniske doble t-en, den er inspirert av interiør og reiser, og spesielt arkene i marokkansk arkitekt og den tykke skriften i interiøret til David Hicks. Du finner denne lekre, ikoniske doble t-en på alt fra vesker, belter, armbånd og ørepynt til sko. Særlig veskene har nydelige detaljer som dekorative print eller struktur i overflaten, praktiske lommer og detaljerte stropper som gjerne er en smal, blank lenke. De fleste kommer med en egen mobillomme. Spennen eller magnetlåsen er oftest den doble t-en. Finn den størrelsen som passer til det du skal ha med deg og velg en favoritt blant alle fargene i utvalget. Her kan du velge fra den klare rosa eller røde til den rene hvite og den elegante svarte. Og størrelser helt fra den vesle lommeboken via håndvesken til en mer romslig ryggsekk. Eller den romslige shoppingvesken som har veldig god plass når du skal på shopping.

Stil og eleganse i hvert skritt

Velg deg et par elegante støvletter fra amerikanske Tory Burch og møt vinteren med en elegant stil. I materiale av lær og en syntetisk såle tar detaljene og overflaten støvlettene opp til øverste hylle. Det finnes flere modeller og uttrykk. Se på forskjellige lengder og høyder. Spesielt de lårhøye støvlene i perfekt svart. Eller hva med lekre ballerinasandaler med logoen midt foran. Helt enkle i forskjellige farger, men like elegante som støvlettene. Den samme ballerinasandalen kan du også finne i et svart og hvitt mønster med en sløyfe på toppen. I utvalget finner du også tradisjonelle loafers som er perfekte innesko eller sommersko. Elegansen ligger i de lekre materialene og detaljene. Til hverdags har Tory Burch laget lekre, enkle joggesko med den ikoniske logoen bak ankelen. Det gir akkurat det lille elegante ekstra som vi forbinder med produktene fra Tory Burch. Med rund tå og flat hæl er de helt enkle og passer nærmest til alt du har i skapet.

Eleganse i hver detalj

Det er lett å se at Tory Burch har hentet inspirasjon på sine reiser til Italia, Hellas og India. Helt fra de lette skjerfene til de smale, elegante beltene kombinert med en spenne i dobbel t, fullfører hun den feminine stilen i valget av materialer. Med et enkelt, smalt belte rundt midjen har du en fin detalj der du kan hente fargen igjen i vesken eller skoene, slik at antrekket blir komplett. For å sette prikken over den berømte i-en, har Tory Burch solbriller til en dag i solen. De er selvsagt nøye designet og enten du foretrekker plast eller metall så er de komfortable på. Både over nesen og bak ørene har solbrillene behagelig, myk gummi. Velg deg et eller to par som passer til ansiktsformen din og du er klar for solen. Med lekker, blank ørepynt og armbånd fra den amerikanske designeren, så fullfører du antrekket med stil. Tory Burch har levert eleganse inspirert fra reisene sine siden 2004 og det er lett å la seg inspirere av de flotte kolleksjonene hennes.