Katalog

Populære filter
2 797 produkter

Finn ditt urbane uttrykk med Tommy Jeans’ stilige utvalg

Tommy Hilfiger er klassikeren som vi alle kjenner, og er et av de viktigste motefirmaene der ute. Deres underkolleksjon Hilfiger Denim skiftet navn til Tommy Jeans i en rebranding, heldigvis med samme passform, de samme favorittene – men med et nytt navn.

For deg som liker en komfortabel, og noe uformell estetikk, samtidig som elegansen og distinksjonen er til stede, er Hilfiger velkjent, og utvalget fra Tommy Jeans er perfekt. Og ikke la deg lure – det er mer enn bare jeans her. Tommy Jeans står for merkets komfy-klær for de litt yngre og spenstige i kundegruppen. Med Tommy Jeans er fokuset på mer street-attitude og punch. Der hovedmerket er kjent for klassisk, smart amerikansk stil, har Tommy Jeans dedikert seg til det urbane utseendet, med maks kulhetsfaktor.

Klær fra Tommy Jeans gir deg valget

Klær fra Tommy Jeans, og også tilbehøret, bringer deg moten fra New Yorks mest trendy nabolag. Der lyse blokkfarger, og iøynefallende logoer og kontraster er typiske i utvalget.

Snittene i designene følger alltid de siste trendene, enten det er oversize, cropped fit eller noe imellom. Med enkelhet setter du sammen en moderne og cool look, selv med en enkel jeans kombinert med en t-skjorte. Du vil finne et bredt utvalg av matchende tilbehør, som baseballcapser, håndvesker og ryggsekker som alle går sømløst inn i stilen, og til og med sko. I universet til Tommy Jeans er det mer enn bare klær. Alle sider av garderobeskapet er dekket, og med dette ditt urbane uttrykk.

Det hjelper også at plaggene er så behagelige. Med myke og lette stoffer som bomull, er kolleksjonene mer enn mote – de er klær for alle dager, som bringer komforten du fortjener. Selvsagt med et snitt og en passform for enhver person, og muligheten for å tilpasses enhver situasjon.

Moten for det urbane, med tanke på omverdenen

Din urbane mote er tatt vare på med Tommy Jeans, men også verden rundt oss. Med ulike grep har merket tatt sitt ansvar for bærekraft. Flere av plaggene i kolleksjonene benytter resirkulerte materialer, og du finner gensere, sweatshirts og mer som også er laget delvis, eller helt, av økologisk bomull.

Slik får du et merke for det urbane, samtidig som du bringer et grønt preg inn i garderoben. Tommy Jeans har rett og slett skjønt det; hva som stadig flere moteløver og løvinner i selv den mest urbane jungel ønsker seg. Nemlig en skarp mote, som også er miljøvennlig.