Populære filter
762 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Tom Tailor har etablert seg som en av moteverdenens aller hotteste aktører. Med sin Tom Tailor Denim linje presenterer de sporty streetwear look med et friskt, maritimt snitt. Tom Tailor Denim fører trendy og hensiktsmessige klesplagg for både damer og herrer. Med sesongens kolleksjon kan vi kle oss fra topp til tå. Fargeutvalget er stort, men i tråd med den maritime følelsen finner vi ofte blåtoner. Tom Tailor Denim kjører en avslappet linje og legger stor vekt på kvalitet. Klærne og skotøyet er som skreddersydd for en aktiv fritid, men det trendy snittet gjør seg like godt på fest. Det er ikke sjeldent at kjendiser blir observert i klær fra Tom Tailor Denim. Dette fordi Tom Tailor Denim alltid er inn og samtidig tilbyr antrekk som tar vare på vår personlighet.

Tom Tailor Denim gir fritiden en ekstra touch av trend og stil. Se det store utvalget fritidsklær for kvinner og menn hos Zalando.no!

Et spørsmål vi møter så og si hver eneste morgen er; hva skal jeg ha på meg? Satser vi på Tom Tailor Denim blir dette et spørsmål som lett lar seg besvare. Tom Tailor Denim tilbyr oss et meget stort utvalg med en spennende variasjon. Dermed blir de innbyrdes kombinasjonsvariantene nærmest endeløse. Trendy slim-fit jeans gir muligheter til alt fra formelle topper til spennende hettegensere. Legg merke til de chice hår- og halssjalene deres, et plagg som på en enkel måte fresher opp et hvert antrekk. Lekre sandaler lar seg kombinere med både skjørt og kjole. På Zalando.no finner du et kjempestort utvalg av sommerkolleksjonen til Tom Tailor Denim. Lek deg med de ulike mulighetene og vær alltid klar for en ny, spennende dag! Med Zalando.no på laget trenger du ikke lenger lure på hva du skal ha på deg.