Katalog fra Tiger of Sweden

Filter (1)

700 produkter

Helt siden 1903 har Tiger of Sweden definert det moderne skandinaviske snittet, og blitt en av Skandinavias ledende motehus. Dette er minimalistisk mote med kvalitet, blandet med moderne løsninger og stilfulle detaljer.

Tiger of Sweden ble etablert i 1903 i den svenske byen Uddevalla av skredderne Markus Schwarmann and Hjalmar Nordstram. De startet opprinnelig med å kun sy herrebukser og dro hjem til kundene deres for å ta mål. I 1993 ønsket Tiger of Sweden å ”ta dressen fra banken og til gatene”. Siden den gang har det svenske merket gått fra å være et skreddermerke for herrer til et av verdens ledende designmerker som tilbyr klær, sko og accessories til kvinner og menn. I dag strekker butikkene til Tiger of Sweden seg over tre kontinenter og vokser seg stadig større også i den digitale verden.

Tiger of Sweden – luksuriøs kvalitet siden 1903

Hvis man skal beskrive kolleksjonene til Tiger of Sweden med noen nøkkelord, så må det være kvalitet, skandinavisk minimalisme og moderne snitt. Innovasjon og nysgjerrighet ligger i DNA-spiralet til merket, noe som gjenspeiles i deres moderniserte utgaver av gamle klassikere. Fra formelle dresser med trendy snitt og sofistikerte kjoler, til myke strikkegensere og behagelige og flotte jeans, til luksuriøse vesker, lommebøker, hansker og sko i kvalitetsmaterialer – Tiger of Sweden har alt du trenger for en holdbar, allsidig og raffinert garderobe. Oppdag dine favoritter fra våre naboer her i nettbutikken Zalando.no!

Sjekk ut

Premium Slips

Finskjorter

Pene Loafers

Cocktailkjoler