Populære filter
1 455 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Alt av jakker, skitøy og annet utstyr fra The North Face

Hos Zalando er vi stolte av vårt store utvalg av utstyr fra The North Face, som gjør det enkelt for deg å finne frem til akkurat det du er på utkikk etter. Enten du er på leting etter en varm skibukse, nye hansker eller en fresh lue til din neste langtur, har vi alltid noe på lager som vil begeistre. Hva med en tøff og romslig tursekk, med flere smarte lommer til oppbevaring av mat, drikke og andre verdisaker? Tursekkene fra The North Face er perfekte for deg som ser etter en turkamerat med lav vekt som også ser bra. Sekkene er vanntette og sitter behagelig på ryggen.

Innovative og elegante skijakker til nybegynner og proff

I tillegg til dette finner du også et stort utvalg av skijakker og skalljakker med et smart og moderne snitt for den beste beskyttelsen. Disse jakkene er supre for deg som leter etter den perfekte balansen mellom varme og beskyttelse fra vinden. Ved å bruke avanserte skallmaterialer sørger disse jakkene for at du kjenner deg komfortabel uansett - også under svært tøffe forhold.

Jakkene har også flere smarte detaljer i form av lommer, hetter og glidelåser. Disse praktiske løsningene gir god beskyttelse mot vær og vind, uten at det går på bekostning av jakkens stilrene design. I vårt utvalg av produkter fra The North Face finner du også en rekke skibukser og turbukser laget av ulike typer materialer, avhengig av bruksområde. Mange av buksen passer godt både ute i villmarken og i byen. Disse buksene kommer i flere forskjellige farger og gir deg god bevegelsesfrihet. I tillegg til dette kjennes buksene svært lette på kroppen, og de kan enkelt kombineres med ullundertøy for bedre beskyttelse i kaldt vær.

The North Face er merket som tilbyr gode fleeceprodukter

Du finner et stort utvalg av våre fleecejakker eller gensere hos Zalando. Disse er perfekte for deg som ser etter et komfortabelt plagg som kan benyttes hele året. Fleecejakker og gensere er svært praktiske å bruke under jakker for ekstra varme. Disse plaggene kommer i en rekke ulike farger og design, samt flere smarte detaljer som brystlomme og glidelås. Dette gjør plaggene perfekte for deg som er glad i å gå på tur. Du finner samtidig et bra utvalg av hettegensere som er laget av bomull. Hos The North Face jobbes det mye med bærekraft, og plaggene er utviklet for å spare miljøet mest mulig. Derfor er de fleste produktene miljøsertifisert og består av resirkulerte materialer.

I vårt utvalg av The North Face finner du også en rekke kule hansker og luer til vinteren, enten du er på utkikk etter ullprodukter eller andre materialer. Hanskene fra The North Face gir god beskyttelse fra vær og vind, og hanskene benyttes av mange polfarere. Hanskene er laget i moderne materialer som gir god beskyttelse mot kald vind og holder hendene varme. Disse hanskene kommer i flere forskjellige farger og er et praktisk valg for deg som trenger noe kult til vinteren. Når det gjelder luer finnes disse også i flere ulike designs. Enten du ser etter en klassisk lue eller noe som beskytter ørene, har vi deg dekket. Hos Zalando er det lett å finne frem til en lue som matcher din unike stil på en god måte. Ønsk din nye vintergarderobe velkommen med The North Face!