Katalog

Populære filter
312 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Er du glad i å pynte deg? Setter du pris på kvalitet? Ted Baker er merket for deg som vil pynte deg litt ekstra til hverdags eller fest. Det er ikke uten grunn at Ted Baker er blitt et av de raskest voksende internasjonale livsstilsmerkene uten å ha brukt en krone på reklame. Designen snakker for seg selv.

Klassisk mote med eksklusive detaljer fra Ted Baker

Ideen til designmerket dukket opp en dag Ted baker var på fisketur. Vips var en butikk fylt med herreskjorter på plass i Glasgow i Skottland. Kjøpte du en skjorte fikk du gratis vask på kjøpet. Det ble en umiddelbar suksess, og slike morsomme og smarte påfunn har fulgt Ted Baker siden. I dag er dame- og herrekolleksjonene hans synonyme med henholdsvis klassisk femininitet og tidløs maskulinitet. De lekreste snitt, farger og stoffer gir deg alt du behøver for en flott garderobe.

Utvid garderoben med duse pasteller eller knallfarger - du bestemmer

Hos Zalando har vi valgt ut de beste kjøpene for deg med en moderne livsstil. Lekre pumps, korte og lange kjoler og skjørt i ensfarget eller med blomstermønster. De nydeligste smykker, øredobber, armbånd og vesker. Joggesko, sandaler og ballerinasko. La deg forføre av duse pasteller eller freshe knallfarger. Gutta kan skjemmes bort med kule sko, hatter, skuldervesker, weekendvesker, slippers, flip flops, jakker, stresskofferter, joggesko, toalettmapper, belter, lommebøker, ryggsekker, skjorter og gensere. Hos Zalando finner du definitivt noe nytt til deg selv eller som gave til en du er glad i.

Andre har også kjøpt

Nike Air Max Thea

Nike Stefan Janoski

2XU

Nike Air Max 90

adidas Stan Smith

Aktivitetsarmbånd

Vans Old Skool