Populære filter
sizes
brands
Farge
Pris
Overmateriale
Mønster
Kolleksjon
527 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Steve Madden er et kjent internasjonalt skomerke. Steve Madden har stått bak designet og markedsøfringen av selskapets trendsettende sko, helt siden han grunnla merket på 1990-tallet. Med knappe 1000 doller på kontoen, men med stort mot, bega han seg inn i skoindustrien - og resten er (mote)historie. Etter tiår med designererfaring og leveranse av kreativt skodesign, har Steve Madden i dag blitt en av de mest ikoniske merkene i USA. Han har en unik følelse for hva som er hett og ligger alltid i forkant og viser vei for nye motetrender. Steve Maddens sko passer for skointeresserte menn og kvinner som ønsker seg unike sko som oser av stil og kvalitet. Skokolleksjonen kjennestegnes av sexy og urbant skotøy som ofte har et nyskapende og vågalt design. Utover et stort og spennende skoutvalg, har Steve Madden også en kolleksjon med vakre damevesker og annet tilbehør.

Trendsettende sko og iøyenfallende tilbehør fra Steve Madden.

Hos Zalando finner du et stort utvalg av både festsko og hverdagssko fra Steve Madden. Alt fra klassiske flate ballerinasko og sandaler til skyhøye stilettsko og platåsko som får folk til å sperre opp øynene. Uansett hvilken skotype du velger, vil du gå rundt med stil i et par Steve Madden-sko. Steve Maddens design er tydelig inspirert av hjembyen New York, men også av internasjonal mote. Han er ikke den som følger trendene - han er den som setter dem. Merket er like populært blant kjendiser som i den generelle befolkningen og når du først har prøvd et par Steve Madden sko vil du forstå hvorfor. Steve Maddens vekser og tilbehør kan med fordel mikses og matches med skoene, for å skape den ultimate Steve Madden-looken. Zalando har gleden av å kunne tilby deg dette rykende hete merket i sin nettbutikk. Bestill Steve Madden på Zalando.no i dag!

Ingen skjulte kostnader.

Frakt er alltid gratis hos Zalando. Få varen tilsendt raskt og trygt!

Returner varen innen 30 dager og få kjøpet refundert. Zalando tilbyr full returrett!

Spørsmål om å bestille fra Zalando? Vårt team hjelper deg gjerne. Kontakt kunderservice på 800 12 008 eller service@zalando.no

Se også

Klassiske støvler

Pumps Med Kilehæl

Platåpumps

Clutch

Småvesker