Filter1

Solid
Katalog

247 produkter

Er du på jakt etter kule herreklær? Ønsker du en trendy og samtidig avslappet stil? Da kan vi anbefale herrekolleksjonen til Solid. Det danske klesmerket tar enkel og solid mote på kornet. En perfekt kolleksjon du kan kle deg i fra topp til tå for en behagelig hverdagslook.

Solid hverdagslook med dansk design

Det danske merket har hatt stor suksess siden oppstarten, og tilbyr slik navnet tilsier nettopp solide klær. Kolleksjonene består av et enkelt og tøft design, og plaggene er perfekte å kombinere i en hel garderobe. Her får du kvalitetsmaterialer til en rimelig penge, slik at du kan utvide garderoben med en rekke flotte basisplagg og skape den stilen du ønsker deg. Utrykket er inspirert av urban gatemote med rå attitude og trendy looks. Her hos Zalando har vi samlet de kuleste plaggene, slik at du enkelt skal finne plagg som passer humøret og personligheten din. Flere av plaggene fra Solid passer deg som liker å skille deg ut, men det finnes også en rekke enklere plagg i en mer klassisk stil. Uansett kan du skape deg en unik stil med klær fra Solid.

Tøff og avslappet herremote i nordisk stil

Hos Zalando har vi samlet det beste fra Solid. Her finner du alt fra jeans, bukser, shorts, t-skjorter, gensere og ytterjakker i alle farger og varianter. Fargepaletten matcher, slik at du enkelt kan kombinere plaggene fra hele kolleksjonen. God passform og fine snitt gjør at Solid er blitt en favoritt i mange herregarderober de siste årene. Og merket følger kontinuerlig med på trender slik at du kan ha en oppdatert stil til enhver tid. Velger du en av de kule skjortene er du vips klar for et møte, en date eller en tur på byen. Den rene nordiske stilen gjør det enkelt å bygge en hel garderobe fra Solid, eller å matche plaggene med andre merker fra Zalandos nettbutikk.

Andre har også kjøpt