Katalog

Populære filter
20 produkter

Tøffe og stilige plagg til herre fra Solid

Hos Zalando finner du en rekke stilige plagg fra det anerkjente merket Solid, som vil friske opp garderoben din. Enten du ser etter en tøff strikkegenser med v-hals i klassiske farger, eller en fin turtleneck i grått eller andre farger, finnes det et rikt utvalg av kombinasjoner. Hva med et tøft par cropped pants i mørkeblått, som føles komfortable med sitt design i strikk og stilrene passform? Alternativt, hva med en vinterjakke i sort eller mørkegrønn? Denne jakken, bestående av polyester, har en glatt overflate som gir god beskyttelse fra vær og vind. Innerforet består av 100% polyester for en behagelig og myk overflate, noe som gjør jakken til et perfekt valg for deg som skal stå på ski eller som trenger en behagelig jakke til bybruk.

Solid har deg dekket når det gjelder jakker og andre klær

Enten du er av typen som foretrekker noe mer avslappet eller du trenger mer formelle klær til jobben, vil du garantert finne en rekke plagg fra Solid som passer perfekt. Sjekk ut de tøffe hettegenserne i flere kule farger, laget i behagelig bomull.

Hettegenserne er designet med en smart glidelås, og praktiske lommer foran som gir deg gode muligheter for oppbevaring av mindre gjenstander. For deg som vil ha et enda mer avslappet uttrykk, finner du også ikoniske hettegensere uten glidelås i flere farger. Disse myke genserne består av 60 % bomull og resten polyester, noe som sikrer god passform og en behagelig følelse. Den store hetten er med på å skape et tidløst uttrykk, samtidig som detaljer som elastisk linning og tøffe prints gir genseren et unikt utseende. Alternativt, hva med en tøff crewneck som ser like tøff og stilig ut til hverdags, på jobb eller til fest? Laget i 100 % myk bomull, er dette et supert valg for deg som trenger noe spennende som et basisplagg, og som enkelt passer inn under en større jakke. Den runde halsen og det ensfargede mønsteret skaper et klassisk uttrykk.

For deg som heller er i humør for varmende plagg til vinterkulda, burde en strikkegenser stå høyt i kurs. Solid har flere tøffe strikkegensere tilgjengelig, som en tøff variant i oransje bestående av 100 % ren bomull for en kul look. Den runde halsen og det klassiske flettemønsteret er med på å gi genseren et ordentlig stilig uttrykk, uansett om det er sommer, vår, vinter eller høst.

Solid har klærne som passer til alt

Enten du er av den fargeglade typen, eller foretrekker noe ensfarget i mørke farger som sort, grått eller blått, er det enkelt å finne noe passende hos Solid. Collegegenserne er lette å kombinere med denim i mørkeblått eller grått, samt noen tøffe boots for en rocka stil. For deg som vil pynte deg litt mer til selskap eller andre sammenkomster, vil en tøff v-hals og noen elegante chinos være et perfekt valg, sammen med noen tøffe sko i brunt lær eller boots. For et varmende ytterplagg, sjekk gjerne ut de lange overjakkene.