Katalog

Populære filter
907 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Sporty og lekne sko fra Skechers har vunnet hjertet til skatere, hverdagshelter, moteløver og treningsentusiaster. Et kort blikk på de funksjonelle skoene med et unikt design avslører hvorfor. Fra klassiske, diskré modeller til fargesprakende, livsglade varianter, fra sandaler og ballerina til streetwear og støvler - opp gjennom årene har Sketchers utformet et stort utvalg av sko til barn, damer og herrer.

Skechers - praktisk design, edgy stil

Det tok ikke lang tid fra Sketchers ble grunnlagt i 1992, til merket ble omfavnet av motebevisste mennesker verden rundt. Hverdagsskoene er svært funksjonelle, med god komfort og støtte til føttene, samtidig som designet oser attitude og stil. De klassiske, sporty sneakersene med bokstaven "S” på siden ble så populær på nittitallet, at de praktisk talt har fått kultstatus i dag. Nå fås de i klassiske farger som sort og blå, og tar seg svært godt ut med både jeans og sommerkjole. I tillegg kan både damer og herrer fråtse i et enormt utvalg av sandaler, boots og andre sko.

Slipp løs leken med Sketchers

Selv om det er grå og mørke farger som dominerer utvalget til voksne, finner du også innslag av andre farger som rosa og beige. For barna derimot, har fantasien fått fri flyt når det kommer til farger. Her får du sko i alle regnbuens farger, med enten duse eller sterke fargetoner, og morsomme detaljer som hjerter, stjerner og tøffe, sportslige linjer. Når de dessuten er behagelige for de små å leke, løpe og herje i, kan du være trygg på at poden kan slå seg løs med stilen i behold. Fellesnevneren for alle modellene, til både store og små, damer og herrer, er et sporty, edgy og stilfullt design som blir en sikker favoritt i skoskapet.

Andre har også kjøpt