Katalog

Populære filter
121 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Tre inn i elegant stil med Skagen

Både hverdag og fest har godt av noen elegante elementer som hever stilen et par hakk. Her hos Zalando finner du smykker og tilbehør fra Skagen som lar deg gjøre nettopp det.

Her får du tilbehør i mange ulike kategorier, og elementer som lett kan ta deg fra kontoret til restaurantmiddagen, til helgens festligheter med vennegjengen. Ta også fatt på store og spesielle anledninger med Skagen med på laget.

Her finner du klassiske smykker i ulike metalliske finisher, og klokker og lignende i stilige og spennende farger. Du kan med andre ord finne noe som passer til din unike stil og personlighet.

Bli tidløs med armbåndsur fra Skagen

Det ultimate tilbehøret er nok en stilig klokke, og her hos Zalando finner du armbåndsur fra Skagen som passer til alle mulige ulike antrekk og anledninger. Velg en metallisk farge for et gjennomført elegant uttrykk, eller gå for ei reim i skinn eller en spennende farge for en litt mer spenstig look.

Hva med en klokke med ei reim av skinn i fargen espresso? Denne kan du enkelt style med mange ulike antrekk, som for eksempel jeans og en herlig strikkegenser, og sammen med finstasen om du skal pynte deg litt.

Et armbåndsur fra Skagen i rustfritt stål i sølv- og gullfarge er et elegant tilskudd til garderoben, perfekt sammen med både jobbantrekket og til kjoler og skjørt når du skal delta på festligheter. Match gjerne med andre detaljer i antrekket ditt, som beltespenner, sko eller andre elementer. En klokke fra Skagen gir uansett et tidløst uttrykk.

Smykk deg med delikat tilbehør

Utvalget av smykker og tilbehør fra Skagen, som du finner her hos Zalando, gir deg et elegant og raffinert uttrykk, som du også enkelt kan personliggjøre. Velg smykker med fargede steiner, eller gå for noe helt metallisk.

Ta for eksempel en ring i gullfarge med en stor mørkeblå glasstein. Denne er like nydelig sammen med et par lyse jeans og en hvit skjorte, som sammen med finkjolen.

Et klassisk smykke i gullfarge kan aldri slå feil. Sammen med et par matchende gulløredobber får du en vinnende kombinasjon. Bruk dem sammen med en stor strikkegenser og jeans til hverdags, og føl deg stilig under restaurantmiddagen i den lille svarte kjolen og et par klassiske pumps. Her hos Zalando finner du med andre ord tidløse og allsidige smykker fra Skagen, som kan være med deg gjennom alle livets begivenheter.