Katalog fra Skagen

Filter
  • Størrelse
  • Merke
  • Pris
  • Farge
154 produkter
|Sorter etter:
Side 1 av 2
Klokker og smykker i ekte dansk kvalitet, med et stilrent og trendy look. Med minimalistiske linjer kan Skagen accessories ta ethvert antrekk til nye høyder. Enten det er til hverdagen eller festlige anledninger.

Minimalistisk og stilrent. Skagen tar dansk design til det ypperste, og byr på klokker og accessories med en ren eleganse. Hver eneste detalj er nøye planlagt, og med et rent og strømlinjeformet design kan de friske opp ethvert antrekk til både herre og dame.

En hyllest til Skagen

Ikke bare er merket inspirert av den idylliske dansk kystbyen, Skagen, men de har også tatt byens aura og minimalistiske tankegang ut i hvert eneste produkt. Nøkkelen er enkelhet, og de ønsker å fremme en ukomplisert, men elegant skandinavisk stil. Deres spesialitet er klokker, men de kan også skimte med ringer, øredobber, armbånd og halskjeder. Alt i denne ukompliserte, men elegante stilen som de har blitt så kjent for. Denne enkelheten er ikke kun for syns skyld, men også for praktiske årsaker. Deres rene klokkedesign gjør det enkelt å lese tiden med et lett blikk. Armbånd med enkle former hindrer at den fester seg i plagget. Det er enkelt, men smakfullt!

Skagen til enhver anledning

Ikle deg kveldens flotteste festkjole, og berik den med elegante smykker fra Skagen. Eller bær en av deres strømlinjeformede klokker med jobbantrekket, og få en god følelse hele dagen. For det skal nemlig ikke så mye til, og det ligger i detaljene. Og det er nettopp dette som er hele auraen til merket. De ønsker å løfte hvert antrekk, uansett om det er til festlige anledninger eller et ordinært jobbantrekk. Ja, selv om det er en enkel dag i ditt eget hjem! Ved hjelp av dette tidløse og rene designet kan du få en stilfull følelse selv i en enkel t-skjorte og jeans.

Kjøpes ofte sammen med