Katalog

Populære filter
165 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Klokker og smykker fra SKAGEN: minimalistisk og tidløst

SKAGEN er et kvalitetsmerke med klokker, belter, smykker og annet tilbehør. Røttene er godt plantet i skandinavisk design, og den minimalistiske stilen gjør det til en sann fryd å style disse produktene. Kolleksjonene er full av klassikere som kommer til å være like aktuelle ti år frem i tid som det de er nå.

Minimalistisk stil, enklere hverdag

Det er ikke bare designet som er enkelt og minimalistisk, men produktene til SKAGEN er også utviklet for å gjøre hverdagen din enklere. Veskene har færre lommer for at du skal kunne finne frem til lommebok og nøkler uten å skulle rote for mye rundt. En stilren klokke gjør at du raskt kan sjekke tiden uten at det er noe som forstyrrer.

Ikke minst, så kommer de estetiske, vakre detaljene i antrekket ditt lettere i fokus ved å bruke enkle armbånd og smykker. Du får dermed et uanstrengt preg av avslappet eleganse. Det spiller ingen rolle om du skal på fest eller en tur på kjøpesenteret, de allsidige produktene passer uansett anledning. 

Rene og rette linjer, lite dekor, duse farger og utsøkt estetikk – dette er enkle stikkord som oppsummerer den minimalistiske stilen til SKAGEN. Det gir et utmerket grunnlag for å style det du allerede har av klær i garderoben fra før av. Vi tørr å påstå at stilrent tilbehør er nærmest uunnværlig for styling.

Klokker og smykker med moderne og rene linjer

Du kan bruke enkle smykker til fargerike og glitrende festkjoler for å skape en vakker balanse i antrekket, eller du kan bruke dem med den lille sorte når du ønsker å føle deg elegant fra topp til tå. Det er dessuten superchic å bruke klassiske designersmykker til hverdagslige plagg som jeans og t-skjorte, ettersom det gir en spennende edge til antrekket.

Et klassisk eksempel på hvordan du kan gjøre hverdagslige antrekk mer elegante, er ved å bruke tynne halskjeder med tettsittende ullgensere, gjerne sammen med et par rette jeans. Du fullfører looken ved å sette opp håret i en stram, høy hestehale, knyte et enkelt skjerf rundt halsen og dra et par støvletter over jeansen.

Dersom du er en kreativ, rebelsk motejente som liker å tøye reglene, kan du legge klassisk, stilrent tilbehør i flere lag for å skape kontrast i antrekket. Mange sier at lagvis med tilbehør er et stort nei, men det finnes nok av eksempler på moteinteresserte kvinner som eksperimenterer med disse «stil-reglene» med stort hell. Det er tross alt din stil, og når alt kommer til alt er det du som bestemmer.