Katalog

Populære filter
81 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Scarpa har sko som passer til enhver aktivitet

Scarpa har vært på markedet i over 80 år og er derfor et svært populært valg for mange når de skal velge gode tursko eller fjellstøvler. Her finner du sko til klatring, turer i skogen, fjellturer og andre fritidsaktiviteter.

Viktig med riktig fottøy når du er i aktivitet

Scarpa har sko som er laget for å passe til den aktiviteten du ønsker eller trenger riktig fottøy til. Her finner du fottøy til både løping, turgåing og klatring i ujevnt terreng, med ulike funksjonaliteter som gjør at de er spesialtilpasset til de ulike aktivitetene.

Skoene du velger bør være både behagelige og gi god støtte, slik at du får mest mulig ut av den aktiviteten du skal begi deg ut på. Hos Scarpa er det et bredt utvalg av støvler og sko som passer til alle de ulike sesongene. Ikke bare finner du sko for de ulike årstidene som vi har i Norge, men også til en aktiv ferie i et annet land. Kanskje en fjelltur i Alpene? Opplevelsen blir en helt annen når man bruker sko som er laget for den aktiviteten du utfører. 

Sko som både er moteriktige og stilige

Både tursko og fjellstøvler finnes i alle typer design, farger og mønstre, for deg som ønsker å være litt ekstra moteriktig når du er ute i aktivitet. Det er viktig å bruke sko som får deg til å føle deg vel, og her er det ikke vanskelig å finne den modellen som passer til akkurat deg. 

Skoene kan passe til flere forskjellige antrekk og stiler. Kombiner fargerike sko med et par kule turbukser eller en treningstights, eller bruk dem til hverdags. Disse kule skoene er faktisk like stilige til et par jeans eller slengbukser. Hvilket par vil sette prikken over i'en i din garderobe?