Filter1

143 produkter

Save the duck – mote med god samvittighet

Lettelsen vi føler når vi hjelper noen, eller gjør noe snilt uten hverken publikum eller gevinst, kan nå holde oss varme. Bokstavelig talt. Save the duck bruker kvalitetsmaterialer for å lage slitesterke og lette stoffer. Disse blir til fargerike og funksjonelle ytterklær – helt dyrefrie plagg av høy kvalitet.

Bærekraftig mote og kunstige fjær

Vi forstår viktigheten av å bevare vår natur for fremtidige generasjoner. Med klær fra Save the duck kan du ha god samvittighet samtidig som du holder deg varm på selv de kaldeste vinterdagene.

Save the duck-plaggene bidrar til å verne om vårt miljø. Forskjellige typer nylon og polyester sikrer at jakkene er vindtette, vanntette og pustende i varierende grad som passer dine behov. I tillegg er noen av dem varmfôret med merkevarens innovative Plumtech-løsning – en syntetisk fiber som gjenskaper dunets egenskaper. Du kan gjerne se etter bærekraftighetsmerket som er stemplet på flere av plaggene.

Tilpasningsdyktig og moteriktig

Å velge en jakke om morgenen kan fort bli til en utfordring med tanke på vårt skiftende vær. Har du i tillegg dårlig tid, kan du risikere å ende opp med noe som er både lite flatterende og lite praktisk. I slike situasjoner anbefaler vi Save the ducks stilrene jakker og vester som holder deg varm og tørr når du trenger det mest. Svette holdes unna ved hjelp av det lettpustende stoffet. 

Disse allsidige jakkene kan kombineres for all slags klær. Vi anbefaler de i varme farger, som kan brukes over både fargerike selskapsantrekk og uformelle plagg. Er du derimot mer nøytralt kledd, kan det være stilig å velge yttertøy i friske farger. Når du er på reisefot kan du lett pakke ned jakken din. Den tar liten plass, veier nesten ingenting og er like komfortabel som den er stilig.