Katalog

97 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Jogg i joggesko fra Saucony

Enten du trenger joggesko til fritidsbruk eller du liker å jogge så har Saucony et pen kolleksjon av jogge- og løpesko. Den karakteristiske, kule joggeskoen med sporty mønster i samme farge eller i en kontrastfarge har en form som gir foten din god støtte på turen din. Helt fra yttersåler med godt grep, mellomsåler med riktig demping og til den myke innersålen så vil selve skoen gi deg mulighet til å løpe enda lenger og yte mer. Saucony ble stiftet i 1898 og har siden da invitert mennesker over hele verden til å løpe med dem. Når joggeskoen sitter såpass bra på løpeturen, så er det lett å takke ja til invitasjonen.

Mer enn autentisk, helt originale

Saucony fra Boston legger mye i signaturstilen og silhuettene sine. Det kan du se på den originale stilen. Enten skoene er i to farger som står i sterk kontrast til hverandre, eller de er laget i en farge mot en litt lysere versjon, så er stilen mer enn autentisk. Her vil du lett kunne finne joggesko som passer til din egen personlige stil. Signaturen til Saucony er utviklet gjennom år etter år, noe som gjør at det ikke bare er en joggesko for løpere og joggere, men at du lett kan kombinere den unike signaturen med andre stiler i fritiden. En lett sporty stil vil fullføres og gjøres helt komplett med disse joggeskoene. Signaturen og silhuetten til Saucony er såpass spesiell at den huskes år etter år, og med utviklingen mot bedre og bedre jogge- og løpesko i bunn så er det en sukess. Modellene er designet med merkets signatur, men med stor vekt på å utvikle de joggeskoene som gjør deg raskest mulig når du løper. Det skal ikke stå på skoene, du skal kunne yte ditt aller beste, i løp etter løp.

Løp raskt med lette sko

Flere av modellene har det som den ideelle løpeskoen trenger. De er bygd opp for å holde hele distansen når du deltar i lange løp som maraton, men de er også perfekte for de raske, korte sprintene. Nettopp fordi de er så lette, så vil du knapt kjenne at du har dem på når du jogger eller løper. Selv putene som demper stegene dine er lettere, akkurat som de oppbygde sålene og materialene som er brukt i selve skoen. Utviklingen av teknologien som brukes i joggeskoen fokuserer hovedsakelig på lettere vekt, bedre demping og støtte, slik at du skal kunne yte ditt aller beste i både lange og korte løp enten du trener eller konkurrerer. Når du tenker over det, så er det ikke så rart at kult design brukt på riktig teknologi tar deg gjennom hele løpet. Det er din prestasjon som Saucony heier på, hele veien fra fabrikken til målstreken. Så enten du slapper av i joggeskoene eller du løper i løpeskoene, så kommer signaturen og silhuetten med mer enn et kult design. Det føler du på foten.