Katalog

Populære filter
198 produkter

Saucony: Sko til den idrettsglade og helsebevisste

Dette amerikanske merket leverer sporty sneakers som passer til alle. De fargeglade skoene inspirerer til treningsglede.

Kjenn på ekte idrettsglede og finn dine favorittsko

Sporty sneakers får opp humøret og motivasjonen til å trene. Utvalget til Saucony består av sneakers i flere farger og fasonger. Match for eksempel kule sneakers med en svart tights og en lys topp. Da får du mye oppmerksomhet på treningsturen.

Det kan også være fint med fargerike fritidssko med borrelås til bruk på shoppingturen med venninnegjengen. Sett sammen et fint antrekk bestående av jeans, collegegenser og en kul t-skjorte. Skal du derimot ut og løpe kan du velge et par gode løpesko med slitesterke såler og mesh i lekre farger.

Løpesko som har vært lojale mot løpesporten siden 1898

Det sportsglade merket Saucony ble startet av fire unge forretningsmenn. De utviklet sko som var bedre å løpe med i en tid hvor ingen var opptatt av hvilke sko man hadde på føttene når man løp. Amerikanske idrettsstjerner har siden den gangen vunnet mange medaljer med disse skoene på føttene, og merket kan derfor være stolte over sitt bidrag til løpesporten.

Siden selskapet ble opprettet i Pennsylvania i 1898, har det gjort stor suksess. Den første skoen som ble produsert var laget av lett kenguru-skinn med spikersåle. Merket har etter dette vunnet flere priser, som viser at de er en seriøs aktør i industrien.

Saucony er løpesko som inspirerer til større idrettsglede både i kvalitet, design og form. De er både helsebringende og sosiale i et større fellesskap av sportsinteresserte. Match et kult sportsantrekk og ta idrettsbanen med storm.