Katalog

155 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Få den kule og tilbakelente stilen med Santa Cruz

Dersom du er opptatt av å ha en bra stil og liker å skille deg ut fra mengden, men samtidig ikke vil at det skal se ut som at du prøver for hardt, kan Zalando være til hjelp med et fantastisk utvalg fra Santa Cruz som vil få folk til å snu seg etter deg på gata. Dette er ikke merket for de som helst vil gå i ett med omgivelsene.

Vi har selvfølgelig et stort utvalg til både dame og herre – og flere av klærne kommer dessuten i en unisex-passform som kan styles etter din unike look. Kanskje du kan kjøpe matchende T-skjorter til deg og kjæresten og gå for en skikkelig «his and hers»-stil?

Hos oss finner du viktige nøkkelplagg som T-skjorter, gensere, hettegensere, jakker og bukser, slik at du kan sette sammen det perfekte antrekket som er både komfortabelt og stilig. Alle trenger noen praktiske T-skjorter og superkomfortable hettegensere i garderoben, som også ser bra ut.

Når komfort møter stil

Med Santa Cruz kan du få i pose og sekk – du trenger ikke ofre den gode stilen for å være komfortabel. Enten du tilbringer lange dager på brettet eller rett og slett bare liker den behagelige streetwear-stilen, har vi samlet det du trenger her.

Det er ingen tvil om at du vil bli lagt merke til i klærne fra Santa Cruz. Selv de tilsynelatende enkle og hvite T-skjortene kommer med unike detaljer – det er tross alt de små detaljene som utgjør de store forskjellene. Plaggene er gjerne prydet med spreke grafiske trykk, og logoene er svært så minneverdige.

I tillegg til den klassiske Santa Cruz-logoen, kjennetegnes også merket av «The Screaming Hand», en logo som ble designet av Jim Phillips på 80-tallet. De er heller ikke redde for å eksperimentere med alternative logografikker, unike trykk og spreke farger.

Et ikonisk skatemerke

Det legendariske skatemerket Santa Cruz er oppkalt etter byen i California hvor eventyret startet. Merket så dagens lys i den solfylte byen i 1973, som var tiåret skaterne inntok gatene og gjorde Santa Cruz kjent for å være mer enn bare en surfeby. Det er Richard Novak, Doug Haut og Jay Shuirman som står bak merket som har sørget for det beste skateutstyret og de fresheste skateklærne til brettelskere og streetwear-fans de siste fem tiårene.

Santa Cruz hyller historien sin, og det kommer tydelig frem gjennom klærne at tradisjon og autentisitet definerer merket. Selv med de kontinuerlige oppdateringene av kolleksjonene, som gjør at de fortsetter å være aktuelle år etter år, holder de fremdeles på den retrostilen og -sjelen som transformerer oss tilbake til skaternes Santa Cruz på 70-tallet.

Klærne fra Santa Cruz er selvfølgelig ikke forbeholdt skatere, selv om de opprinnelig ble designet for lange dager på brettet med ville triks eller rulling nedover gatene med vennegjengen i solskinnet. Klærne passer alle som liker komfortable klær i en uanstrengt fresh og tilbakelent stil – du finner det du trenger for å oppgradere garderoben her hos Zalando.