Katalog

Populære filter
460 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Sandro – eksklusiv fransk mote for både dame og herre 

Det parisiske merket Sandro er kjent for å levere eksklusiv mote innenfor dameklær, herreklær, sko og accessories. Dette er klær som taler for seg selv, og som kun trenger matchende tilbehør – oppdag plagg i verdensklasse. 

Et flott utvalg av fine jakker og jeans for damer 

Det er viktig å se bra ut, og dette populære merket vet hva damer liker. Se utvalget av lekre jakker for den moderne kvinnen. Her finner du blazere, dressjakker, skinnjakker med mer. Match en vakker, fin og rød blazer med en matchende bukse i samme farge i kombinasjon med svarte sko, og ta byen med storm. 

Jeans fra Sandro er litt annerledes enn en ordinær denimbukser. Her finnes jeans med høyt liv og knappeløsninger, kortere jeans med strikkløsning nederst og tettsittende mørke jeans som er stilige i seg selv. Match for eksempel en tøff og kort svartflekkete jeans med høyt liv til en grå collegegenser, et tøft belte og sneakers. 

Se det fantastiske utvalget av moteriktige klær til herre

Her finner du flotte gensere til herre i flere farger, stilarter, tekstiler og løsninger. Hva med en strikket genser som er så fantastisk i seg selv at man kun trenger en enkel jeans til? Eller hva med en hvit- og blåstripet genser med enkel hals sammen med en hvit shorts?

Sandro har også et flott utvalg av t-skjorter og pologensere til herre. Du finner både ensfargede, stripete, og sporty t-skjorter i sortimentet. Kan vi friste med en stilig svart t-skjorte med rød- og svartstripet krage sammen med en dressbukse som passer til en fin anledning?

Ekte fransk stil fra Paris setter mote på dagsorden. Det er ingen tvil om at disse klærne representerer kvalitet og gir enhver person nok oppmerksomhet og glede til både hverdag og fest.