Populære filter
1 391 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Samsøe Samsøe – moderne, nordisk design

Hos Zalando finner du et bredt utvalg av plagg fra Samsøe og Samsøe som passer inn i enhver kvinne- og herregarderobe. Det danske motehuset byr på allsidige og tidløse plagg som t-skjorter, bluser, bukser og kjoler, og disse plaggene lar seg kombinere på flere ulike måter. Her kan du skape et unikt og personlig antrekk som passer til både dag og natt.

Samsøe og Samsøe har fokus på godt håndverk, kvalitet og passform. Plaggene og tilbehøret er designet ut ifra den danske stilen, med gjennomgående minimalisme og nordisk look. Kolleksjonene byr på sofistikerte plagg med lekne detaljer og flotte silhuetter. Plaggene har en komfortabel passform som gjør dem perfekte til hverdag, fest og helg.

Samsøe Samsøe har kolleksjoner til både damer og herrer som byr på komfort og personlighet. Uansett hvilken stil du er ute etter, finner du plagg som passer perfekt inn i garderoben din her hos Zalando.

Komfortable plagg av høy kvalitet til kvinner

Kjoler, skjorter, skjørt og bluser er en sentral del av Samsøe Samsøe sin kolleksjon for kvinner. Plaggene føles komfortable på kroppen, og har en god passform som gjør antrekkene til en sikker vinner sesong etter sesong. Med vårt store utvalg, finner du garantert noe som passer deg.

Enten du er på jakt etter et plagg til hverdagen, helgeturer til varmere strøk eller noe elegant til sosiale sammenkomster er Samsøe Samsøe et trygt og komfortabelt valg. Plaggene kan brukes til alle anledninger, og kan enkelt kombineres med ulikt tilbehør og sko.

En komfortabel bluse kan brukes med et par behagelige bukser i hverdagen, eller et skjørt for en kveld ute med venner. Kjoler kan kombineres med blazere og høye hæler til festligheter og formelle tilstelninger, eller et par sneakers og en oversized skjorte til hverdagen.

Plagg til herregarderoben

Samsøe Samsøe byr ikke bare på komfortable og tidløse klær til kvinner. Her hos Zalando finner du også et bredt utvalg av plagg fra Samsøe Samsøe til moterike herrer. T-skjorter, bukser, gensere og jakker er bare noe av det du finner til herregarderoben her. Plaggene er selvsagt av høy kvalitet, og kan brukes sesong etter sesong

T-skjorte og en bukse er en perfekt kombinasjon til hverdagen. Sleng på en jakke i tillegg, for kjøligere dager, eller en enkel skjorte for en tur ut med vennegjengen. Samsøe Samsøe har designet klær med fokus på allsidighet, noe som gjør det enkelt å tilpasse plaggene til hver enkeltes garderobe.

Sporty, hverdagslig eller formelt – Samsøe Samsøe har plagg til herrer som passer inn i enhver kategori.