Populære filter
1 316 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Samsøe & Samsøe er skandinavisk mote på sitt beste, med designere som har god forståelse for materialer og passform, et innovativt blikk når det gjelder design og pulsen på moteverdenens trender. Her finner du alt fra knallsterke farger til helt enkle basisplagg, perfekt for en moderne og stilig garderobe.

Samsøe & Samsøe - skandinavisk designsuksess

Merket startet opp i 1993 med en liten butikk som solgte smykker, og deretter t-skjorter for herrer. Noen år etter, i 2000, tok to andre København-designere over styringen av merket, og de transformerte det daværende smykkemerket om til et motehus. Merket designet nå moderne klær, sko og tilbehør for både kvinner og menn. Med sin skandinaviske bakgrunn til grunn, er klærne fokusert på både funksjonalitet og Københavnestetikken blandet med street style. Resultatet er en blanding av den velkjente danske stilen, minimalisme og en klar nordisk look. Samsøe & Samsøe har fokus på godt håndverk, og plaggene passer inn i en moderne og urban garderobe, der passform, kvalitet og gode materialer er sentralt.

Trendy og tidløse Samsøe & Samsøe

Designerne bak suksessen finner inspirasjon til kolleksjonene sine i hverdagslivet, og det er nok her påvirkningen fra moderne København kommer inn i bildet. Kontoret deres ligger nemlig i den hippe bydelen Nørrebro. De setter sammen allsidige og aktuelle plagg med elegante bluser, kjoler og tilbehør. Kolleksjonene er veldig skandinaviske og kjennetegnes av de aller beste materialene, lekne detaljer og ikoniske silhuetter som gir merket sitt sofistikerte preg. Disse klærne skal kunne brukes fra jobb til fest, hverdag og helg. Mange av plaggene er helt enkle, og setter det tidløse preget på antrekkene dine. Hos Zalando finner du et stort utvalg av klær fra Samsøe & Samsøe, så du kan gi nytt liv til garderoben din.