Katalog

RVCA er et kunstnerisk merke med røtter i amerikansk arbeidstøy, mens de legger til funksjon og mote for hverdager og de fleste situasjoner. For RVCA dreier alt seg om å inspirere vår generasjon, og bidra med substans, kultur og integritet i alt de gjør. Kreativ direktør, PM Tenores intensjon var fra starten å skape en plattform for RVCA som kombinerer kunst, musikk, mote og en moderne livsstil på en original måte. Essensen i RVCA er å redefinere måten markedet ser på mote og kunst, representert gjennom balansen mellom motsetninger og hvordan de kan eksistere sammen. Resultatet er en eklektisk fusjon av klær, tilbehør og eksklusive kolleksjoner som forener kreativitet og innovasjon. Bla gjennom Zalando og du vil bli overrasket over dette kunstneriske merket på mange måter.

RVCA - Kunst, musikk, mote og modernitet kombinert!

RVCA er et sports- og livsstilmerke som klarer å kombinere kunst, musikk og mote på en unik måte uten å følge alle trendene. RVCA passer alltid inn, uansett om det er i mote- eller skatebutikker. Deres design håndterer balansen mellom motsetninger. Med dette temaet har de gitt produktene sine et klart konsept som gjør at de skiller seg ut sammenlignet med andre streetwear-merker. En annen fantastisk idé var deres såkalte Artist Network Program, ANP, som gjør det mulig for unge, talentfulle kunstnere å publisere sine bilder eller musikk og leve ut sin kunst. Det er slik RVCA ikke bare skaper og selger, men også gir noe tilbake til samfunnet og etablerer et vennskapsforhold med sine kunder som er vanskelig å finne i jungelen av merker der ute i dag! Bare Zalando kan bringe deg din generasjons produkter rett hjem. Bla gjennom nettbutikken og plukk ditt plagg i dag.

Kostnadsfri frakt, retur og kundeservice hos Zalando.

Hos Zalando får du alltid fri frakt i Norge!

Returner varen innen 30 dager og få kjøpet refundert. Retur er alltid gratis hos Zalando!

Spørsmål om trender, produkter eller handel hos Zalando? Ring vår kundeservice på 800 12 008 eller kontakt service@zalando.no