Katalog

Populære filter
111 produkter

Legendariske jakker til spreke og aktive barn fra Reima

Hos Zalando finner du en rekke produkter fra den kjente produsenten Reima, som har spesialisert seg på å lage praktiske og komfortable uteklær til barn og unge. Her finner du alt du trenger til barnet ditt, enten du ser etter en varm parkdress laget for lek og turliv i barnehagen, eller en varm lue som passer perfekt til turer i skog og mark. Du får også en rekke ulike typer sko, som varme og praktiske vinterstøvler med eller uten snøring. Disse skoene er laget i et overmateriale av lærimitasjon og tekstil i høy kvalitet.

Sålen er laget av slitesterk gummi for å sikre at du ikke sklir på glatt underlag, og kommer med et mykt for som bidrar til å holde føttene til barnet ditt varme, selv under svært kalde forhold. Innermaterialet er laget i 100% polyester, noe som sikrer at føttene dine holder seg tørre og unngår å bli plaget med fukt .

Reima har alle plaggene du trenger for å se stilig ut

Enten du ser etter skiplagg til barnet ditt, for eksempel en skibukse eller skalljakke som håndterer det meste fra lek til byliv, har Reima alt du trenger. Skibuksene fungerer perfekt for deg som etter en bukse laget med et overmateriale bestående av 100% polyester, og med et materiale som har 100% polyester i seg. Overflaten er behandlet med Polyuretan, noe som sikrer at plagget er vanntett og at det ikke slippes inn fukt under lek. Disse skibuksene kommer med flere smarte detaljer, slik som ekstra store lommer til oppbevaring av gjenstander som mobil og nøkler. De store selene gjør det enkelt å tilpasse passformen, slik at buksene sitter godt på kroppen til barnet ditt.

Alternativt finner du også fine vinterkåper i modellserien Lunta, som passer som et bra tillegg til skibuksene. Vinterkåpene er laget i et overmateriale bestående av 100% polyamid, og materialet er 100% polyester, noe som er svært praktisk ettersom det skaper en glatt overflate. Foret er 100% polyester og kjennes behagelig mot kroppen over lengre tid, som er viktig for aktive barn. Den store hetten beskytter barnet ditt fra regn og kaldt vær, samtidig som at du finner flere reflekser som hjelper barnet ditt med å bli sett i mørket.

Veldesignet og funksjonelle uteklær til barn

En av de mange fordelene med klærne fra Reima er at de har et tidløst design som sørger for at de holder seg godt over tid. Samtidig er plaggene fra Reima utviklet for å takle lek og aktivitet, noe som betyr at det er enkelt å vaske plaggene. Alle parkdressene, skibuksene eller jakkene kan maskinvaskes på førti grader uten problem. Det eneste som er lurt å huske på, er å unngå tørketrommelen, ettersom dette kan være med på å krympe plagget over lengre tid. Det er også lurt å merke seg at du ikke bør stryke jakkene eller benytte blekemidler, siden dette kan skade overflaten på plaggene og dermed gjøre dem mindre slitesterke over en lengre tidsperiode.