Katalog fra Nike

Merke
Pris
77
77
2795
2795
krkr
Flere størrelser

6,318 artikler

Sorter etter:
Side 2 av 76
DUNK HI - Høye joggesko - white/black HUARACHE RUN - Joggesko - team red/white/black MD RUNNER 2 - Joggesko - thunder blue/light armory blue/white/black STEFAN JANOSKI MAX - Joggesko - sequoia/white/golden beige DUALTONE RACER - Joggesko - white/pure platinum/black Vinterkåpe - dark red Genser - charcoal heather/dark grey/white AIR HUARACHE - Joggesko - black/white AIR MAX 95 SE - Joggesko - red stardust/washed teal/sail/medium brown DUALTONE RACER - Joggesko - black/white/pale grey/solar red AIR VIBENNA SE - Joggesko - light orwood brown/black/cobblestone/terra orange/sail AIR VIBENNA PREMIUM - Joggesko - black AIR MAX LD-ZERO - Joggesko - black/dark grey SOCK DART BR - Joggesko - pale grey/white/glacier blue AIR VIBENNA PREMIUM - Joggesko - binary blue/sail Hoodie - lethal pink/htr/lethal pink/(white) RALLY - Treningsbukser - birch heather/white/black MODERN - Hoodie - carbon heather AIR - Hoodie - carbon heather/anthracite/siren red Treningsjakke - black heather/light bone/carbon heather/black AIR MAX 90 ULTRA 2.0 SE (GS) - Joggesko - black/anthracite/cool grey/metallic silver PRESTO - Joggesko - black AIR FORCE 1 MID '07 - Høye joggesko - white PRESTO FLY - Joggesko - dark stucco/river rock/cobbles AIR MAX THEA ULTRA FK - Joggesko - light armory blue/work blue/white ARCHIVE - Hoodie - black/blustery/sail HUARACHE RUN SE (GS) - Joggesko - prism pink/white AIR FORCE 1 FLYKNIT LOW - Joggesko - midnight fog/silt red/ivory/string AIR MAX THEA PRM - Joggesko - dark grey/yellow AIR MAX - Joggesko - black/dark grey/white AIR FORCE 1 - Joggesko - dark grey/black/white PRESTO FLY - Joggesko - white HUARACHE RUN - Joggesko - black STEFAN JANOSKI MAX - Joggesko - dark team red/black/white PRESTO FLY - Joggesko - wolf grey/white INTERNATIONALIST PREMIUM - Joggesko - dark stucco/sail AIR ZOOM MARIAH FLYKNIT RACER - Joggesko - black/white/dark grey FOKUS - Joggesko - pale grey/black/white AIR - Hoodie - black/anthracite/black Dunkåpe - medium olive/black/white AIR MAX JEWELL - Joggesko - light bone/particle pink AIR FORCE 1 - Joggesko - white SOCK DART SE - Joggesko - terra orange/white/black INTERNATIONALIST - Joggesko - pale grey/khaki/summit white INTERNATIONALIST - Joggesko - wolf grey/sail HAYWARD FUTURA 2.0 - Ryggsekk - black/white AIR MAX ESSENTIAL - Joggesko - white/wolf grey AIR HUARACHE RUN ULTRA SE - Joggesko - black/white INTERNATIONALIST - Joggesko - dark grey/summit white/black AIR MAX - Joggesko - red stardust AIR FORCE 1 - Høye joggesko - white STEFAN JANOSKI MAX - Joggesko - white AIR HUARACHE RUN ULTRA - Joggesko - black/white MODERN - Treningsbukser - carbon heather/cool grey/black Vinterjakke - binary blue/white HUARACHE RUN SE (PS) - Joggesko - prism pink/white AIR PEGASUS '89 - Joggesko - cobblestone/light orewood brown/muslin/light brown/white Vinterkåpe - binary blue/white STEFAN JANOSKI MAX - Joggesko - black HUARACHE RUN - Joggesko - dark grey/white/black

”Vårt mål er å gi inspirasjon og innovasjon til alle idrettsutøvere i hele verden,” lyder visjonen til det verdensomspennende selskapet Nike. Med ”idrettsutøver” sikter de ikke bare til de aller største idrettsstjernene; ”Hvis du har en kropp, er du en utøver,” mener Nike. Helt siden begynnelsen av 70-tallet har Nike vært leverandør av idrettsklær, løpesko og sportsutstyr. Selskapet som ble grunnlagt i Oregon i USA er en av verdens best kjente og mest pålitelige leverandører innen sportsmote. Den karakteristiske swoosh-logoen har også tatt Norge med storm, og selv om produkter fra Nike selges i sportsbutikker landet rundt, finnes det dessverre ingen Nike Factory Store i Norge i dag. Derfor har vi i Zalando samlet alt det nyeste fra Nike her i nettbutikken vår.

Verdensledende klesmerke

Nike har tatt sitt navn fra gudinnen for seier i gresk mytologi, og har siden starten hatt overhånden i markedet for løpesko. Nike er manges favoritt når det kommer til joggesko og nye modeller, teknologier og fargekombinasjoner slippes jevnlig. Det respekterte sportsmerket produserer ikke bare sko, men har i en årrekke satset med stor suksess på t-skjorter, shorts, treningstightser og en rekke basisklær for idretter som fotball, basketball, løping, tennis, golf, sykling og volleyball. Det stilrene designet som kjennetegner Nike har også dukket opp på andre arenaer enn på idrettsarenaer, som i subkulturer som hip hop og ellers i det urbane gatebildet. Den iøynefallende logoen er blitt kjent gjennom trykk på sneakers, ryggsekker og hettegensere, og har gjort Nike til en av verdens ledende klesmerker. Du finner alt du måtte trenge av sko, klær og utstyr fra Nike her i Zalandos nettbutikk.

Se også

Treningsjakker

Lette Løpesko Dame

Dempede Løpesko Herre

Sports-BH

Pulsmåler

Hoppetau

Sped begynnelse, global suksess, med Nike

I motsetning til det mange tror, så uttales det faktisk «Naiki» - vi har spurt dem! Det spiller kanskje liten rolle, i det hele tatt. Dette er et av de merkene som man rett og slett bare har hørt om, og som er favoritten til flere og flere for hvert år som går. Selve merket ble startet opp i 1964, da som «Blue Ribbon Sports». Noen få år senere fikk merket det navnet som vi kjenner i dag, og som er blitt ikonisk verden over. Nike er blitt et av de navnene som har nådd ut i de aller mest utilgjengelige stedene i verden, på en eller annen måte - det er kanskje sant at virkelig kvalitet, ikke kjenner grenser?

Topputøvere over hele verden sverger til dette merket, både når det kommer til sko og annet utstyr. Det som begynte som et lite importselskap for sko, vokste seg raskt stort når de begynte å lage sine egne modeller, og den suksessen er rett og slett velfortjent. I dag kjenner vi Nike som et kvalitetsmerke, som både utvikler og implementerer teknologier som andre bare kan drømme om. Sjekk ut Nike her på Zalando.no - dette er en selvfølgelig del av en av Norges største nettbutikker for alt som har med mote, sko, trening og moro å gjøre, og hvis det er noen som virkelig setter trender og dikterer moten i våre dager, så er det sportsmerkene. Og da kommer man selvsagt ikke utenom Nike.