Katalog fra Nike

Merke
Pris
77
77
2795
2795
krkr
Flere størrelser

6,259 artikler

Sorter etter:
Side 3 av 75
AIR HUARACHE - Joggesko - team red/white/black AIR MAX MORE - Joggesko - white/game royal AIR MAX 90 SE MESH (TD) - Joggesko - prism pink/white STEFAN JANOSKI MAX - Joggesko - obsidian/mineral gold ZOOM STEFAN JANOSKI PREM HT - Joggesko - black/dark grey/metalcli gold/white AIR MAX 90 ULTRA MID WINTER - Høye joggesko - sequoia/medium olive/black/dark grey/summit white SWOOSH HERITAGE 86 - Cap - black COURT BOROUGH - Joggesko - black AIR MAX LD-ZERO - Joggesko - wolf grey/binary blue/white AIR MAX 90 PRM - Joggesko - metallic mahogany/summit white/mahogany Cap - khaki BRUIN MAX VAPOR - Joggesko - black/black-anthracite CLASSIC CORTEZ LEATHER - Joggesko - white/varsity red/varsity royal PRESTO FLY - Joggesko - black/white HUARACHE RUN - Joggesko - black STEFAN JANOSKI MAX - Joggesko - white/black AIR VIBENNA SE - Joggesko - dust/black/cargo khaki/solar red/sail MODERN - Treningsbukser - medium olive/black ELEMENTAL BACKPACK - Ryggsekk - black/anthracite AIR - Hoodie - university red/thunder blue/wolf grey AIR FORCE 1 '07 SE - Joggesko - glacier grey/med brown/ivory ICON - Hoodie - barely green/obsidian Slippers - blue jay/white/blue orbit ARROWZ (PS) - Joggesko - midnight navy/white/black AIR MAX SE Zero - Joggesko - white/armory blue/black HYBRID - Joggedress - armory navy/black AIR MAX THEA ULTRA FK - Joggesko - black/ivory/night purple AIR MAX THEA ULTRA FK - Joggesko - black/dark grey TECH - Treningsbukser - cargo khaki/black DUALTONE RACER (GS) - Joggesko - white/pure platinum/black Høye joggesko - haystack/baroque brow STEFAN JANOSKI MAX - Joggesko - wolf grey/metallic pewter BEANIE TECH - Lue - light bone/black/university red ACADEMY - Treningsbukser - black HYBRID - Treningsbukser - black/white AIR PRESTO PREMIUM - Joggesko - silt red/red stardust/sail/medium brown AIR MAX THEA ULTRA FK - Joggesko - pale grey/dark grey AIR MAX VISION (TDE) - Joggesko - white/pure platinum STEFAN JANOSKI MAX - Joggesko - sequoia/circuit orange/light brown SKATEBOARDING RPM BACKPACK - SOLID - Ryggsekk - black ARCHIVE - Treningsbukser - black/blustery/sail/circuit orange EVERETT ENERGY - Genser - circuit orange/black Joggesko - thunder blue/light armory blue/white CLASSIC CORTEZ - Joggesko - white/varsity red/varsity royal AIR MAX 90 SE - Joggesko - mushroom/white CURRENT SLIP ON BR - Slippers - trooper CLASSIC CORTEZ NYLON - Joggesko - silt red/red stardust/white AIR FORCE 1 '07 LV8 - Joggesko - anthracite/black/summit white Slippers - prism pink/white AIR MAX VISION - Joggesko - black CLASSIC CORTEZ NYLON - Joggesko - taupe grey/silt red/white ARCHIVE - Hoodie - obsidian/armory blue/sail AIR - Treningsbukser - obsidian/neptune green/photo blue COURT BOROUGH - Høye joggesko - haystack/baroque brown/light brown ICON - Hoodie - obsidian/neptune green CORE - Joggedress - obsidian/dark grey heather/white BASIC - Joggedress - black/white Leggings - black/orange quartz NESS - Badeshorts - tart AIR HUARACHE RUN ULTRA - Joggesko - light orewood brown/siren red/sail

”Vårt mål er å gi inspirasjon og innovasjon til alle idrettsutøvere i hele verden,” lyder visjonen til det verdensomspennende selskapet Nike. Med ”idrettsutøver” sikter de ikke bare til de aller største idrettsstjernene; ”Hvis du har en kropp, er du en utøver,” mener Nike. Helt siden begynnelsen av 70-tallet har Nike vært leverandør av idrettsklær, løpesko og sportsutstyr. Selskapet som ble grunnlagt i Oregon i USA er en av verdens best kjente og mest pålitelige leverandører innen sportsmote. Den karakteristiske swoosh-logoen har også tatt Norge med storm, og selv om produkter fra Nike selges i sportsbutikker landet rundt, finnes det dessverre ingen Nike Factory Store i Norge i dag. Derfor har vi i Zalando samlet alt det nyeste fra Nike her i nettbutikken vår.

Verdensledende klesmerke

Nike har tatt sitt navn fra gudinnen for seier i gresk mytologi, og har siden starten hatt overhånden i markedet for løpesko. Nike er manges favoritt når det kommer til joggesko og nye modeller, teknologier og fargekombinasjoner slippes jevnlig. Det respekterte sportsmerket produserer ikke bare sko, men har i en årrekke satset med stor suksess på t-skjorter, shorts, treningstightser og en rekke basisklær for idretter som fotball, basketball, løping, tennis, golf, sykling og volleyball. Det stilrene designet som kjennetegner Nike har også dukket opp på andre arenaer enn på idrettsarenaer, som i subkulturer som hip hop og ellers i det urbane gatebildet. Den iøynefallende logoen er blitt kjent gjennom trykk på sneakers, ryggsekker og hettegensere, og har gjort Nike til en av verdens ledende klesmerker. Du finner alt du måtte trenge av sko, klær og utstyr fra Nike her i Zalandos nettbutikk.

Se også

Treningsjakker

Lette Løpesko Dame

Dempede Løpesko Herre

Sports-BH

Pulsmåler

Hoppetau

Sped begynnelse, global suksess, med Nike

I motsetning til det mange tror, så uttales det faktisk «Naiki» - vi har spurt dem! Det spiller kanskje liten rolle, i det hele tatt. Dette er et av de merkene som man rett og slett bare har hørt om, og som er favoritten til flere og flere for hvert år som går. Selve merket ble startet opp i 1964, da som «Blue Ribbon Sports». Noen få år senere fikk merket det navnet som vi kjenner i dag, og som er blitt ikonisk verden over. Nike er blitt et av de navnene som har nådd ut i de aller mest utilgjengelige stedene i verden, på en eller annen måte - det er kanskje sant at virkelig kvalitet, ikke kjenner grenser?

Topputøvere over hele verden sverger til dette merket, både når det kommer til sko og annet utstyr. Det som begynte som et lite importselskap for sko, vokste seg raskt stort når de begynte å lage sine egne modeller, og den suksessen er rett og slett velfortjent. I dag kjenner vi Nike som et kvalitetsmerke, som både utvikler og implementerer teknologier som andre bare kan drømme om. Sjekk ut Nike her på Zalando.no - dette er en selvfølgelig del av en av Norges største nettbutikker for alt som har med mote, sko, trening og moro å gjøre, og hvis det er noen som virkelig setter trender og dikterer moten i våre dager, så er det sportsmerkene. Og da kommer man selvsagt ikke utenom Nike.