Katalog

Populære filter
140 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Marc Jacobs byr på tidenes design

Marc Jacobs er mest kjent for å ha produsert designerklokker gjennom tidene, men merket har så mye mer enn det å by på. Her finner du nemlig også designerklær av ypperste kvalitet og design. Utvalget består av varierte klær i ulike farger, mønstre og design. Trenger du det lille ekstra, så finner du frem til tilbehør som solbriller, lommebøker og smykker. Dette er tilbehør som gir prikken over i-en til antrekket ditt.

Det fine med Marc Jacobs er at du kan lett mikse og matche et av plaggene deres med noe du allerede har, som kan gi en friskere finish på antrekket. Du kan også finne noe blant kolleksjonene som kan passe med hverandre, dersom du har sansen for dette.

Materialer som brukes er blant annet kvalitetssikret polyester, bomull og elastan. Du finner også frem til deilige materialer som lær, imitert skinn og fleece.

Designer til enhver

Marc Jacobs har også klær til barn som appellerer til unge motefans, med søte og fargerike favoritter. Du finner barneklær til hverdagsbruk og spesielle anledninger. Det kan for eksempel være en varm vinterjakke som passer fint til julefeiringen, som passer perfekt over kjolen eller dressen.

Solbriller er et av de feteste tilleggene du kan ha til antrekket. Da spesielt når designet er unikt. Utvalget byr på dyretrykk, gjennomskinnelige rammer og tonede linser. Du finner også mer subtile uttrykk som er kombinert med små gullfargede bokstaver av logoen, diskret plassert. Polstrede tinningsspisser og myke neseputer som gir deg komfortable solbriller til finstasen.

Et par røde briller passer fint med en svart turtleneck, og kan by på en slående finish. Firkantete briller passer fint med en hvit skjorte og skinnjakke for en skarpere finish.

Teknologi i flere former

Til de solrike dagene har Marc Jacobs designet teknologiske solbriller med UV-beskyttelse for å verne deg mot skadelige solstråler. For de mest solrike dagene for den ekstra følsomme, så har merket utviklet en mørk linsefarge på nivå tre.

Linser og innfatninger i fargene rødt, blått og rosa er med på å legge til farger til looken ditt. Går du for et helt mørkt antrekk, så lønner det seg å gå for en mer sprek farge for å fremheve kontrast.

Klær med bomullsoverdel byr på en teknologisk fleksibilitet som både er myk å ta på og bevege seg i. Skal du ha en spandex bomullsbukse til den minste, så har du plagget til den mest aktive.