Katalog

Populære filter
785 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Klassisk går aldri av moten med Lee

Det finnes noe merker der ute som har sett det meste, gjort det meste og vært med på nesten alt. Lee er helt klart et av dem, og det kjenner vi lett igjen både på kvalitet og følelse. Henry David Lee startet merket allerede i 1889, og selv om denim og jeans ikke var hovedfokus med det første, ble det starten på noe globalt.

Arbeidstøy. Det var det denim var beregnet på. Slitesterkt, hardført stoff som ikke skygget unna for de harde jobbene og de tøffeste oppgavene, og helt siden dette merket begynte å lage de første overallene og arbeidsjakkene, har materialet vært en favoritt blant de som stiller høye krav til plaggene sine.

Gjennom årene har Lee både blitt utsatt for, og utsatt seg selv for, mange harde prøvelser. Bare det å lage plagg til cowboyer og soldater sier sitt, og på den litt mer lettsindige siden overlevde et par av jeansene at en kar krabbet seg over nesten seks mil med ubehandlet betong mens han hadde dem på seg. Ingen sier at du må, men om du skulle finne på noe av det samme, bør kanskje dette være førstevalget av bukser?

Mer enn jeans

Fra arbeidsplagg til moteikon. Den veien virker kanskje lang, men det har ikke vært et stort hinder for Lee. Jeans og denim har gått fra å være arbeidstøy til å bli ubestridte favoritter i alle slags garderober, antrekk og stiler, og hvem har vel ikke hatt et par eller ti i klesskapet sitt?

I dag handler det kanskje mer om stil enn å skulle ta fatt på hesteryggen eller tunge fabrikkjobber. Mote og selvutfoldelse har tatt over, og det kommer de som bruker Lee til gode. Med et våkent øye på trender, og uten å være fremmed for å definere trendene selv, har merket inntatt en av pallplassene når det kommer til robuste plagg som ikke går av moten med det første.

Skinny fit, rette ben, klassiske, flared, eller avslappet passform. Du velger selv hvilke bukse som passer dagens behov, humør og uttrykk, og du trenger et merke som leverer på alle fronter.

Stil med samvittighet

Vår moderne verden krever at vi tenker lenger enn bare oss selv, og det har Lee også fått med seg. Bærekraft har blitt mer enn bare en gimmick og et avsnitt med liten skrift. Det er en ledelinje og en overskrift i fete typer. Den som ikke bryr seg om bærekraft og miljøet, har lett for å bli forbigått og glemt.

Hos Zalando og fra Lee finner du kolleksjoner med plagg fra jeans til chinos og shorts, skjorter og t-skjorter som kommer med en statement om at erfaring, stil og mote går hånd i hånd med bærekraftige prinsipper og metoder. Designerne og produksjonen hos dette merket deler det opp i tre – «for alle, for planeten, og i alt vi gjør». Fra materialer til metoder skal alt være miljøvennlig - det er motivasjon.

Hos Zalando finner du favorittene dine, enten du bare er ute etter et par med favoritt-jeans fra et merke du kjenner godt allerede, eller vil utforske noe nytt sammen med Lee. Finn denim og klassisk, robust mote og trendsettende kreasjoner, samlet på samme sted.