Katalog fra Lacoste

Merke
Pris
129
129
5995
5995
krkr
Flere størrelser

927 artikler

Sorter etter:
Side 4 av 12
Topper langermet - marine L.IGHT - Joggesko - dunkelblau/gelb Sjal - argent chine Joggesko - grey Joggesko - navy/tan Belte - black AMPTHILL - Høye joggesko - white/pink Shopping bag - black Lue - mouline navy blue Skjorte - blanc Joggesko - navy/brown STRAIGHTSET - Joggesko - caw light pink SETPLAY 117 1 SPM - Joggesko - white PF7845 - Poloskjorter - flamingo Cap - ocean Treningsjakke - black Joggesko - grey Dunkåpe - france blue Treningsjakke - army/navy blue CARNABY EVO - Joggesko - navy Jumper - steamer Poloskjorter - noir Dunjakke - noir Joggesko - grey/brown Joggesko - burgundy WAISTBAND TRUNK 3 PACK - Underbukse - blue PF7845 - Poloskjorter - silver chine SLIM FIT PH4012 - Poloskjorter - cachou chine CARNABY EVO 317 2 - Joggesko - navy Lue - sherwood Joggesko - black/white Sjal - navy blue REY LACE - Joggesko - offwhite/gold Joggesko - black/white Knestrømper - white/ocean/ladybird/black Knestrømper - black/ocean Jumper - stone chine L.12.12 - Joggesko - navy Joggesko - white/green T-shirts med print - marine CARNABY EVO - Joggesko - burgundy Joggesko - white/black CARNABY EVO - Joggesko - red CARNABY EVO - Joggesko - offwhite CARNABY EVO WEDGE - Høye joggesko - offwhite/gold CROCO - Ryggsekk - noir Jumper - vendange Strikket kjole - grey KNIT - Pyjamasbukse - dunkelblau Belte - graphite T-shirts - black Poloskjorter - beaujolais EXPLORATEUR LACE 317 1 - Høye joggesko - navy TRUNK 2 PACK - Underbukse - blue/dark blue Genser - vendange/multicolor Hansker - blue pigment chine/black Jumper - black/navy blue Lue - black Cap - vendange T-shirts - paladium chine

Den ikoniske t-skjorten med krage og en liten krokodille på brystet ble laget allerede i 1933 av tennisspilleren René Lacoste. Franskmannen ønsket at tennisspillere skulle få klær med bedre bevegelsesfrihet og pusteegenskaper, og lot seg inspirere av polospillere. Dermed var polo skjorten et faktum.

Klassisk og velkledd med Lacoste

Krokodillelogoen kom til etter at Lacoste var involvert i et veddemål om en veske av krokodilleskinn. Han fikk tilnavnet krokodillen, og sydde en liten krokodille på skjortene han produserte. I dag er krokodillen ensbetydende med Lacoste og det ypperste av kvalitet. For å sikre maksimale pusteegenskaper og funksjonalitet i tøyet, benyttet Lacoste materialet Piqué i klærne. Dette stoffet består av tynne bomullstråder som flettes lagvis for god lufting. Piqué er fremstilt av den fineste bomull, og de lange fibrene gjør stoffet både lett og slitesterkt. Derav navnet Piqué skjorte.

Tidløs eleganse sesong etter sesong

Lacoste har siden utvidet kolleksjonene sine til å inneholde mye mer enn poloskjorter. Nå får du hele kolleskjoner med klær, sko, tilbehør og parfymer til både dame, herre og barn. Hos Zalando har vi samlet et rikt utvalg av klassiske og fargesterke t-skjorter, shorts, jakker, skjorter, kjoler og sko i alle farger og varianter. Ikledd Lacoste kan du alltid føle deg velkledd og bekvem. Stilen går aldri av moten, og den høye kvaliteten gjør at du kan beholde dine favorittplagg sesong etter sesong.

Andre interessante produkter