Merke
Pris
199
199
4795
4795
krkr

155 artikler

Sorter etter:
Side 2 av 2
DAY SADIQUI BOOT - Ankelboots med høye hæler - black DAY CLOUDY BOOT - Støvletter - black SOUK - Sommerkjole - rouge Skjorte - caviar DAY IT - Skulderveske - side walk DAY CLEAR - Genser - caviar DAY PLUS - Bluser - angels dust DAY IT - Skulderveske - black BARTH - Bluser - blur DAY ISMIR - Sommerkjole - caviar DAY ELBA - Bluser - shade of FANNAH - Topper - black Plisséskjørt - silver DAY CURE - Jumper - black GABARDINE - Bukser - black FLIRTING - Topper - black NAPOLI - Tunika - blur DAY HELLO - T-shirts med print - moon lit ORIENTEL - Bluser - white bloom DAY NAPOLI - Bluser - blur DRIZZLED - Skjorte - moon lit Cocktailkjole - blur NANAMI - Topper langermet - cafe NIGHTSKYE - Fotsid kjole - turtledove A-line skjørt - black FLIRTING - Cocktailkjole - black DANA - Lett jakke - cafe DANA - Lett jakke - insence KAMRA - Sommerkjole - weathered DAY HAVELI - Hverdagskjole - black DAY - A-line skjørt - black Toalettmappe - black CLASSIC CARE - Bukser - black MISTRAL - A-line skjørt - caviar A-line skjørt - gold DAY DESSERT - Bluser - cabernet DAY PASSING - Tunika - sole Bukser - black TANGIER - Sommerkjole - blur DAY HOURS - Cocktailkjole - armish DAY DESSERT - Sommerkjole - cabernet DAY NORTY - Cardigan - cabernet DAY JHEEL - Vest - black KAMRA - Sommerkjole - weathered DISTANT - Sommerkjole - black DAY REHNA - Bukser - puce Fotsid kjole - matte

DAY Birger et Mikkelsen er for det meste bare kjent som DAY i moteverdenen, og er et kroneksempel på hva danskene kan gjøre med stil og design når de først legger godviljen til. DAY Birger et Mikkelsen har lansert en imponerende mengde med kolleksjoner og kreasjoner som både fascinerer og vekker et helt vell av følelser, både hos de som har dem på, og de som ser dem. DAY må rett og slett oppleves.

Slipp dagslyset inn, med DAY Birger et Mikkelsen

DAY Birger et Mikkelsen har egentlig spesialisert seg på å være spesialister på det meste innen mote. Her kan du finne alt fra vesker og tilbehør, sko, belter og mobiletuier, til sommerkjoler, plisséskjørt og cardigans. Skandinavisk design er noe for seg selv, men DAY Birger et Mikkelsen har blandet inn inspirasjonen som grunnleggeren hentet i det fjerne Østen, som man kaller det, og det har gitt opphav til noe helt eget. Varme designinnslag og mønstre, sammen med de rene linjene i skandinavisk design, har vist seg å være en vinnerkombinasjon.

La bohemen i deg skinne gjennom

Den bohemske stilen til DAY Birger et Mikkelsen har fascinert mange opp gjennom årene siden starten, og kombinert med at kolleksjonene kommer både ofte og er innholdsrike, har det sørget for en meget lojal fanskare. Enten du er ute etter basisplagg til hverdags, eller en fotsid kjole til ballet, så stiller DAY Birger et Mikkelsen opp for deg uten at du trenger å bruke timevis på å lete etter det riktige plagget. Vi har det rett her, i en av Norges beste nettbutikker, på Zalando.no.

Kjøpes ofte sammen med