Populære filter
155 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Dersom du setter pris på å kunne sette sammen din egen garderobe med feminine og sofistikerte plagg, bør du sjekke ut kolleksjonen til Second Female. Klesmerket spesialiserer seg på enkle plagg i en vakker fargepalett og kombinerer uanstrengt luksus og funksjonalitet, slik at du kan kombinere plaggene på en rekke ulike måter. Blant signaturplaggene finner man hverdagskjoler, feminine bluser og deilige strikkevarer.

Sofistikert skandinavisk stil med Second Female

Danske Second Female ble lansert i København i år 2000, og er på kort tid blitt et veletablert merke med høy anerkjennelse innen moteverdenen. Hovedkontoret holder til i et gammelt industriområde for å hente inspirasjon til den ønskede identiteten, nemlig å skape en feminin og sofistikert design for den urbane kvinnen som vil utrykke sin personlighet og selvtillit gjennom nyskapende klær. Klærne er luksuriøse og samtidig komfortable med en skandinavisk touch. Second Female har alltid satset på kort produksjonstid, for at trendene skal nå forbrukerne mens de er helt aktuelle. Slik kan du være sikker på å kunne kle deg i siste mote til enhver tid. Det er derfor en sikker vinner å oppdatere garderoben med plagg fra Second Female.

Feminine plagg for enhver anledning

Merket fanger essensen av den moderne skandinaviske stilen, og benytter kvalitetsmaterialer i enkle snitt og vakre detaljer. Klærne kan enkelt pyntes opp eller ned, og passer dermed til alle anledninger. Second Female er opptatt av at klær skal bringe frem det beste hos den enkelte, og oppmuntrer derfor til at man selv setter sammen antrekk med sine favorittplagg. Zalando har samlet er rikt utvalg av kjoler, skjørt, bukser, bluser, gensere, jakker og sko i alle farger og varianter, slik at du med enkle grep kan sette sammen en rekke antrekk ved å kombinere plaggene på ulike måter. Second Female følger trendene nøye, og kan tilby deg alt fra deilige strikkegensere, til skinnskjørt, blomstrede bluser, blondekjoler, skinnskjørt og boots. Uansett hvilket uttrykk du ønsker, kan du finne noen nye favoritter fra Second Female hos Zalando.

Andre har også kjøpt