Tresko & clogs til dame

Populære filter
144 produkter

Chunky stil med tresko og clogs til dame

Er det ikke herlig at chunky sko har fått sitt comeback? Her hos Zalando finner du tresko og clogs til dame som fullfører ethvert antrekk i chunky stil.

Enten det er til sommerkjolen til hagefesten eller til et par med stilige avkortede jeans, så kan tresko og clogs til dame gjøre susen. Du finner dem i ulike farger og stiler her hos Zalando.

Se gjennom utvalget vårt, og finn det paret som best komplimenterer resten av klesskapet ditt. Et par tresko eller clogs gjør ethvert sommerantrekk fullkomment.

Hverdag og fest med dametresko og -clogs

Et par tresko i svart, blankt lær gjør seg til enhver anledning. De er særlig fine med enten bukser eller shorts i lys denim. Da får du et dimensjonert og stilriktig uttrykk.

Bruk gjerne også en hvit skjorte til, og gå for en håndveske i matchende svart lær. For en ekstra raffinert stil kan du gå for et par delikate gullsmykker til, og gjerne noen matchende gullringer og mørk neglelakk også.

Sammen med sommerkjolen kan gjerne et lysere beige par i semsket skinn gjøre seg fint. Disse er selvfølgelig også fine sammen med både lyse og mørke jeans.

Hæler for stil, ull for komfort

Et par clogs i sandalstil med litt hæl, for eksempel i brunt lær, er det perfekte sommerskoparet. Disse er ypperlige sammen med en luftig kjole eller et herlig hvitt sommerskjørt og en delikat bluse.

Et brunt par er også kjempefint til jeans om sommertemperaturen holder litt tilbake. Tresko og clogs til dame i ullfilt gir deg varmen resten av året.

Disse er fine til å tusle rundt i hjemme, og gjør seg fint med både jeans, joggebukser og rett og slett bare sammen med morgenkåpa. Et par med en god såle kan også fint brukes ute.