Katalog fra ASICS

Merke
Pris
84
84
1995
1995
krkr

729 artikler

Sorter etter:
Side 2 av 9
GEL-CHALLENGER 9 INDOOR - Tennissko innendørs - white/charcoal/red Treningssko - black/carbon/white NITROFUZE 2 - Nøytrale løpesko - hawaiian surf/indigo blue/energy green GEL-PHOENIX 8 - Stabile løpesko - imperial/black/cherry tomato GEL-DEDICATE 5 INDOOR - Tennissko innendørs - white/silver/hawaiian surf NOOSA - Nøytrale løpesko - electric blue/energy green/peacot CONVICTION X - Treningssko - carbon/black/energy green GEL-HYPER TRI 3 - Løpesko konkurranse - directoire blue/peacoat/hot orange FUZEX RUSH - Nøytrale løpesko - aqua splash/black/diva blue GEL-MISSION - Vandresko - black/onyx/charcoal STRIPE - Treningsskjorter - dark grey heather/performance black FUZEX LYTE 2 - Nøytrale løpesko - insignia blue/cherry tomato GEL-DEDICATE 5 - Tennissko innendørs - white/silver/rouge red FUZEX LYTE 2 - Nøytrale løpesko - mid grey/black/energy green GEL-KINSEI 6 - Nøytrale løpesko - carbon/black/electric blue GEL-SOLUTION SPEED 3 CLAY - Tennissko utendørs - rouge red/silver/white NITROFUZE 2 - Nøytrale løpesko - black/carbon/white BASE - Treningsskjorter - performance black GEL-DS TRAINER 22 - Løpesko konkurranse - prime red/black/gold fusion GEL-QUANTUM 180 2 - Nøytrale løpesko - peacoat/black/directoire blue GEL-KAYANO 24 LITE-SHOW - Nøytrale løpesko - phantom/black/reflective GT-1000 6 - Nøytrale løpesko - limoges/silver/peacoat PATRIOT 8 - Nøytrale løpesko - hot orange/black/white NOOSA FF - Nøytrale løpesko - black/white/carbon Lue - limoges GEL-ROCKET 8 - Volleyballsko - indigo blue/silver/white GEL-BLAST 7 - Håndballsko - directoire blue/energy green/white GEL-TACTIC - Volleyballsko - regatta blue/silver/indigo blu GEL-ODYSSEY WR - Vandresko - black UPCOURT 2 - Volleyballsko - black/silver/white DEFIANCE X - Treningssko - black/carbon/white NOOSA FF - Nøytrale løpesko - black/gold fusion/red clay GEL-SQUAD - Håndballsko - insignia blue/silver/energy Hoodie - performance black GEL FUJITRABUCO 6 - Løpesko for mark - black/phantom FUZEX - T-shirts med print - performance black Treningssko - peacoat/black/white GEL-CUMULUS 19 - Nøytrale løpesko - directoire blue/peacoat/energy green UPCOURT 2 - Volleyballsko - white/prime red/silver GT-2000 5 LITE-SHOW - Nøytrale løpesko - black/safety yellow/reflective COLOR BLOCK - Tights - performance black Sports shorts - performance black FUZEX - Treningsskjorter - dark grey ROADHAWK FF - Nøytrale løpesko - black/silver/white UPCOURT 2 - Volleyballsko - classic blue/silver/asics blue GEL-BLADE 6 - Håndballsko - directoire blue/white/limoges RACE - Tights - performance black/lite blue VOLLEY ELITE FF MT - Volleyballsko - energy green/directoire blue/black GEL-NIMBUS 19 - Nøytrale løpesko - peacoat/red clay/peacoat TRAINING - Sportsveske - heather grey GRAPHIC - Tights - performance black UPCOURT 2 - Volleyballsko - white/regatta blue/airly blue GEL-NIMBUS 19 LITE SHOW - Nøytrale løpesko - dark grey/black/reflective GEL-GAME 6 - Tennissko utendørs - white/silver GEL-CUMULUS 19 - Nøytrale løpesko - blue purple/black/flash coral Sjal - paint geo dark grey GEL-GALAXY 9 - Nøytrale løpesko - directoire blue/black/hot orange GEL-FUJIRADO - Løpesko for mark - black/carbon/hot orange VOLLEY ELITE FF - Volleyballsko - energy green/directoire blue/black FINISH ADVANTAGE - Tights - black

”En sunn sjel i en sunn kropp.” Grunnprinsippet bak navnet ASICS klinger godt for et merke som er ekspert på treningssko. Navnet er en forkortelse av det samme uttrykket på latin; ”Anima Sana In Corpore Sano.” Det som på slutten av 40-tallet startet som en japansk produsent av basketballsko, kalt Onitsuka, har nå utviklet seg til å bli en verdensomspennende leder innen sportssko og treningsutstyr i topp kvalitet.

Best på løpesko

I dag lager ASICS treningstøy og sportssko til all mulig slags sport. Materialene i produktene fra ASICS er av ypperste klasse hva gjelder tekniske egenskaper. Produktene testes grundig før de slippes på markedet, og bedriften sørger for at alle produkter veier så lite som mulig. Målet er å gi folk det ypperste utstyret for å skape de best mulige resultatene.

De siste årene har ASICS løpesko blitt rangert blant de beste på markedet over hele verden. Prisvinnende sko som GEL-NIMBUS og GEL-KAYANO har vært på markedet i over ti år og er fortsatt populære favoritter. Her på Zalando finner du begge modellene sammen med hundrevis av andre produkter fra ASICS. Vi fører et bredt sortiment sko og tøy til trening for herre, dame og barn. De sømløse toppene fra ASICS er spesielt komfortable og nyttige til mange idretter og aktiviteter. Treningstightsene har gode pusteegenskaper og de hendige jakkene veier minimalt. ASICS design er trendy og funksjonelt på samme tid. Med det beste treningsutstyret, blir humøret på topp og resultatene lettere å nå.

Andre interessante produkter