Katalog

Populære filter
3 516 produkter
tedzenite
tedzenite
tedzenite·

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Ta stilen din helt opp til italienske Armani

Det er godt mulig at du tror at italienske Armani bare har stilige dresser, og det er sant at noen av de aller stiligste dressene kommer nettopp fra Armani. Men visste du at Armani har så mye mer i kolleksjonene sine? Her kan du kle deg opp fra innerst til ytterst enten du er mann, dame eller barn. Kolleksjonene har klær til de fleste anledninger med alt fra dresser og skjorter til joggebukser og dunjakker. Dunjakkene kommer i polyester med en blanding av dun og fjær som isolerende polstring med glidelås foran og flere med godt fôret hette. Jakkene gjør seg like godt over en stilig dress som over en hverdagslig jeans, noe som betyr at du kan kombinere den nesten med alt du har i skapet eller kanskje noe mer fra kolleksjonen. Som de kule jeansene med en litt slitt, trendy stil eller de myke, tettsittende joggebuksene med logo over hele det ene låret. Du finner dunjakker både for herre og dame i utvalget og også med lengre lengder, slik som vinterkåper. De holder godt på varmen i vinterkulden og du kan velge farger. I Armani-kolleksjonen kan du som regel velge en stilig svart, men de blander inn hvit, rød og blå. De knall røde jakkene og genserne er flotte blikkfangere for deg som liker det.

Stilige håndvesker for den smarte

De praktiske håndveskene i kolleksjonen er så visst også et blikkfang med sin enkle, elegante form. Veskene er laget av imitert skinn og kommer med en enkel magnetlås eller glidelås som lukker tingene dine inne. Veskene er så elegante at du nesten må tilpasse antrekket ditt til dem. Se bare på den knall røde, en slik veske krever virkelig sitt tilbehør. Merket henger i en kledelig snor ned fra håndtakene og minner deg om at det faktisk er en Armani. Sammen med de lekre håndveskene kan du finne sko i kolleksjonen som står til håndvesken og resten av antrekket. Her er det både joggesko og tennissko med såler som tar vare på hvert skritt og stil som passer til det meste. Eller kanskje du trenger et par støvler til kaldere dager? Nå ser du at Armani er så mye, mye mer enn dresser og kanskje finner du et belte som passer til den eller til jeansen. Detaljene ligger i spennene, mens selve beltene er i imitert skinn.

Pass tiden med Armani

At Armani velger å utvide kolleksjonene sine med flere og flere produkter, bare styrker kvaliteten. Når du finner armbåndsur i kolleksjonene betyr det at du finner et smykke som passer med antrekket, men stilen passer likevel på at du kan stole på tiden. Du kan passe tidsskjemaet ditt med en kronografklokke fra Armani. De viser dato og har en stoppeklokke for deg som liker å ta tiden. Foldelåsen sikrer at den holder seg på håndleddet gjennom hele dagen. Og ikke minst tåler den vann ned til 10 atm. En lekker detalj til antrekket med kvalitet fra innerst til ytterst.