Barneklær, sko og accessories

Populære filter
1 033 produkter

adidas barneklær, sko og tilbehør for den kresne

Her hos Zalando finner du et snertent utvalg av adidas barneklær, sko og tilbehør, der selv den kresne kan gjøre herlige funn. Finn frem til en unik og komfortabel stil til barnet ditt.

Sett sammen det perfekte antrekket til de små fra utvalget av adidas barneklær, sko og accessories. En koselig bomberjakke over kule, smale leggings med en stilig t-skjorte under til lange skoledager, eller en smart shorts under en klassisk pologenser til gymmen. La adidas fylle garderoben med basisklær og alt det andre.

Velg mellom smarte joggebukser med sidelommer eller leggings. adidas Originals har de klassiske grå joggebuksene som alle vil ha, men også flere spennende nye varianter.

adidas barneklær for en kreativ og utviklende hverdag

Den ledige, sporty stilen til adidas gir barnet ditt ekstra bevegelsesfrihet, mens grovmotorikken finjusteres. Tenk komfort samtidig som du omfavner den unike stilen til adidas, og du sikrer en aktiv hverdag for barnet ditt.

Finn en herlig grønn treningsjakke med 3-Stripes på armene og sett den sammen med en jeans eller en lik bukse. Det blir ekstra stilig dersom du har hvite joggesko til antrekket. Slik kan du ta igjen fargene i de forskjellige plaggene. En rosa Trefoil på en hvit t-skjorte kan du matche med rosa joggesko lenger nede og en søt rosa shorts.

Korte topper er i vinden, og de er enkle å sette sammen med en vid bukse eller et kort skjørt. Her kan du også blande og ta igjen farger. På den måten ser antrekket mer gjennomtenkt og helt ut. Toppene er også fine under en bomberjakke eller en treningsjakke.

La barnet få velge stilen

Mens barnet ditt vokser, kan det styrke selvfølelsen å få velge mellom klær og farger selv. Ofte kan yndlingsfargen skifte hver dag, men et barn som har en yndlingsfarge vil elske å få velge nettopp den fargen på yndlingsplagget sitt.

Solide adidas sko har dessuten det foten trenger for å kunne utvikle seg optimalt, som en god støtte til foten og en såle som tåler å brukes. Her finner du sko med demping og sprett, og sko til forskjellige anledninger. Sandaler, fjellsko og joggesko er av de mest populære.

Annet tilbehør i garderoben er smarte vesker og ryggsekker, og selvsagt sommerlige bøttehatter og kaps. Alt sammen i beste stil til junior. Lek deg med farger og sett sammen fargene i antrekket, enten du velger kontraster eller samme farge.