Katalog fra adidas Originals

Merke
Pris
127
127
1795
1795
krkr

1,428 artikler

Sorter etter:
Side 2 av 17
X_PLR SNKRBOOT - Joggesko - black/black/grey PW TENNIS HU J - Joggesko - blue/footwear white EQT SUPPORT ADV SNAKE - Joggesko - ice pink/footwear white TREFOIL SET - Genser - core heather/black PW TENNIS HU - Joggesko - white/raw pink TREFOIL - Cap - medium grey heather/solid grey X_PLR - Joggesko - vintage white/white/core black X_PLR SNKRBOOT - Joggesko - trace cargo/core black EQT RACING ADV - Joggesko - core black/white X_PLR - Joggesko - core black/trace grey metallic GAZELLE - Joggesko - collegiate navy/footwear white Treningsjakke - black GAZELLE - Joggesko - footwear white Cap - multi-coloured SUPERSTAR - Joggesko - white/tactile rose STAN SMITH - Joggesko - running white/green TUBULAR SHADOW - Joggesko - vapour grey/raw pink UTILITY - Treningsbukser - black TREFOIL - Genser - core heather/black STAN SMITH - Joggesko - talc/pearl grey/offwhite Hoodie - white CLIMACOOL 02/17 - Joggesko - footwear white TUBULAR SHADOW - Joggesko - grey CAMPUS - Joggesko - collegiate burgundy/footwear white/chalk white 3 STRIPES - T-shirts med print - white/black HAVEN - Joggesko - super purple/footwear white Bombejakke - black CAMPUS EL I - Slippers - rose CAMPUS - Joggesko - vapour grey/pearl grey/chalk white GAZELLE - Joggesko - offwhite/white/gold metallic TREFOIL - Cap - night cargo/white INIKI RUNNER - Joggesko - ice pink/white GAZELLE I - Joggesko - core black/white/gold metallic ZX 700 - Joggesko - raw pink EQT RACING ADV - Joggesko - white/grey one CAMPUS - Joggesko - legion ink/trace blue/clear white EQT - Genser - white TREFOIL - Genser - sub green/white/medium grey heather TUBULAR VIRAL 2 - Joggesko - utility black/core black TUBULAR X 2.0 PK - Høye joggesko - black STAN SMITH - Joggesko - footwear white/clear green ROSE - Leggings - multicolor/legend ink TUBULAR DOOM SOCK PK - Joggesko - trace khaki/vintage white SLIM FIT - Treningsjakke - black Treningsjakke - cobume HIGH BEANIE - Lue - burgundy SUPERSTAR - Joggesko - pearl grey/ice pink RELAX CROP - Treningsbukser - dark green/white SOLID - Hoodie - black/white Crew - Sommerkjole - Grey COURTVANTAGE - Joggesko - vapour grey/footwear white GAZELLE - Joggesko - easy pink/footwear white TRF HOODIE - Hoodie - rawpin SUPERSTAR - Joggesko - pearl grey/ice pink TREFOIL - Genser - legink Ryggsekk - multicolor Skulderveske - black ZX 700 - Joggesko - trace green ROSE - T-shirts med print - legend ink/multicolor LOGO BEANIE - Lue - art

Historien til adidas strekker seg helt tilbake til 1920 da tyskeren Adolf (“Adi”) Dassler lagde sitt første skopar hjemme på morens kjøkken. Dassler var selv en aktiv fritidsutøver og brukte derfor seilduk, silke fra fallskjermer og lær fra hjelmer for å lage lette løpesko. Det tok ikke lang tid før han ble kjent for sine løpesko, og etter hvert kom de også med pigger. I 1924 tok han sin bror med i skoproduksjonen og sammen startet de ”Gebrüder Dassler Schuhfabrik ” (Brødrene Dasslers skofabrikk). Selskapet oppnådde stor suksess, men i løpet av krigen skar samarbeidet mellom brødrene seg. Det resulterte i at broren grunnla det som senere skulle bli Puma, og i 1949 startet Adolf adidas, den gang kjent som “Adi Dassler adidas Sportschuhfabrik”. Lite visste Adolf da, at han hadde skapt det som skulle bli et av verdens ledende sportsmerker.

Klassisk street style for dame og herre

Selve adidas Originals er et av sportsprodusentens undermerker og har sine røtter fra 90-tallet. Den aller første Originals butikken åpnet i Berlin i 2001 og senere i Tokyo. adidas Originals byr på casual sportsklær og sportssko inspirert av urbane kulturer og kjennetegnes av en klassisk gatestil. Siden lanseringen på 90-tallet har adidas Originals etablert seg som merkets retrokonge.

Sjekk ut