Katalog fra adidas Originals

Merke
Pris
127
127
1795
1795
krkr

1,426 artikler

Sorter etter:
Side 3 av 17
BOLD AGE - Treningsbukser - black TREFOIL - Cap - pink SUPERSTAR BOLD - Joggesko - white/core black/gold metallic COURTVANTAGE - Joggesko - vapour grey/footwear white Treningsjakke - legend ink/white T-shirts med print - legink TUBULAR INVADER - Høye joggesko - scarlet/core red JEANS - Joggesko - trace green/green night/black Treningsjakke - black ADILETTE - Badesandaler - tech beige/linen green STAN SMITH BOLD - Joggesko - tactile green TUBULAR SHADOW OXIDISED - Joggesko - trace olive/night cargo/blue night EQT SUPPORT ADV - Joggesko - white/core black/bold orange SOLID CREW 2 PACK - Sokker - grey two/white/tactile yellow GOALIE - Topper langermet - tecink/white Genser - mottled black Bombejakke - black CAMPUS - Joggesko - grey three/footwear white/chalk white MATCHCOURT MID - Høye joggesko - white Treningsjakke - cobume SUPERSTAR FOUNDATION - Joggesko - core black/white SUPERSTAR FOUNDATION - Joggesko - white Fotsidt skjørt - black/white BOLD - Joggesko - white/green PW TENNIS HU - Joggesko - icey blue/ice blue/tactile blue SUPERSTAR FOUNDATION - Joggesko - noir / blanc Cap - multi-coloured SUPERSTAR - Joggesko - pearl grey/ice pink TREFOIL - T-shirts med print - mystery ink/white/medium grey heather Hoodie - white CAMPUS - Joggesko - dark blue/white/chalk white CLASSIC - Ryggsekk - cburgu T-shirts med print - black Bombejakke - legink Bombejakke - legink SUPERSTAR FOUNDATION - Joggesko - core black LOS ANGELES - Joggesko - core black/footwear white STAN SMITH - Joggesko - white TUBULAR SHADOW - Joggesko - core black/footwear white TUBULAR SHADOW - Joggesko - trace green/tactile yellow STAN SMITH - Joggesko - footwear white/dark burgundy GAZELLE - Joggesko - easy pink/footwear white ZX FLUX - Joggesko - core black Rumpetaske - black STAN SMITH - Joggesko - white/core black ZX FLUX - Joggesko - core black/footwear white GAZELLE - Joggesko - green CAMPUS - Joggesko - legion ink/trace blue/clear white EQT SUPPORT RF - Joggesko - core black/carbon/footwear white PW TENNIS HU - Joggesko - footwear white/tactile green STAN SMITH - Joggesko - white/green GAZELLE - Joggesko - footwear white 3STRIPES - Topper langermet - white/solar pink DRAGON - Babysko - core black/white Treningsjakke - legink TUBULAR SHADOW - Joggesko - offwhite Bombejakke - dark green GAZELLE CRIB - Spedbarnsko - ice pink/footwear white/gold metallic SET - Treningsjakke - utility black/white Sommerkjole - legink

Historien til adidas strekker seg helt tilbake til 1920 da tyskeren Adolf (“Adi”) Dassler lagde sitt første skopar hjemme på morens kjøkken. Dassler var selv en aktiv fritidsutøver og brukte derfor seilduk, silke fra fallskjermer og lær fra hjelmer for å lage lette løpesko. Det tok ikke lang tid før han ble kjent for sine løpesko, og etter hvert kom de også med pigger. I 1924 tok han sin bror med i skoproduksjonen og sammen startet de ”Gebrüder Dassler Schuhfabrik ” (Brødrene Dasslers skofabrikk). Selskapet oppnådde stor suksess, men i løpet av krigen skar samarbeidet mellom brødrene seg. Det resulterte i at broren grunnla det som senere skulle bli Puma, og i 1949 startet Adolf adidas, den gang kjent som “Adi Dassler adidas Sportschuhfabrik”. Lite visste Adolf da, at han hadde skapt det som skulle bli et av verdens ledende sportsmerker.

Klassisk street style for dame og herre

Selve adidas Originals er et av sportsprodusentens undermerker og har sine røtter fra 90-tallet. Den aller første Originals butikken åpnet i Berlin i 2001 og senere i Tokyo. adidas Originals byr på casual sportsklær og sportssko inspirert av urbane kulturer og kjennetegnes av en klassisk gatestil. Siden lanseringen på 90-tallet har adidas Originals etablert seg som merkets retrokonge.

Sjekk ut