Katalog fra Calvin Klein

Merke
Pris
99
99
6295
6295
krkr

1,857 artikler

Sorter etter:
Side 4 av 23
Topp - black Stroppeløs BH - white Pyjamasskjorte - black TINA - Skjerf - black olive ELBA EXTRA SLIM FIT - Skjorte - black SASHA - Ankelboots med høye hæler - wine/black MIX SCARF - Sjal - ombre blue/blue CARRIE - Lommebok - henna ICON - Push-up BH - white WINTER SUEDE - Cap - black T-shirts med print - meteorite IMILIA - Joggesko - black Hoodie - light grey 3 PACK - Underbukse - magestic ELIAS MINI FLAT - Skulderveske - black TAVID SLIMFIT - Topper langermet - black 3 PACK - String - orange CROP LOGO - T-shirts med print - black TAMAR - T-shirts med print - black NAKED TOUCH - String - black T-shirts med print - bright white LUNA - Lommebok - silver REISSUE BASEBALL - Cap - night sky KERI LOGO - Blyantskjørt - black heather Pyjamasskjorte - black ALEC - Toalettmappe - black RE-ISSUE TRUE ICON - Cap - black VOLISE - Ankelboots - silver CABRAL - Lommebok - black MIX SCARF - Sjal - mushroom/dust Jerseykjole - black BERKE - Høye joggesko - navy TIKA - T-shirts med print - bright white TRIBUTO - Topper langermet - bright white GREG MONO - Lommebok - brown 3 PACK - Underbukse - black MALINDA - Ankelboots med høye hæler - black JAIDEN - Joggesko - black Triangel-BH - intuition CAILLOU MESSENGER - Skulderveske - black 2 PACK - Truser - white/black TAVID SLIMFIT - Topper langermet - merlot CARLO - Kåpe / Frakk - perfect black HAWS - Genser - bright white SANDY - Ankelboots med høye hæler - midnight Topp - intuition JOYCE 2 SCARF - Skjerf - black/dusted IRENA CERVO - Joggesko - black DANYA - Joggesko - platinum white NOEL - Lommebok - black HAWS - Genser - ck black Stroppeløs BH - black LOGO PLAQUE BELT - Belte - taupe DUAL TONE - Underbukse - black/shadow gray TREASURE - Topper langermet - bright white SLEEK - Truser - black Topper - peachy keen JABOR REFINED - T-shirts med print - majolica blue String - pink SEM LOGO CREW NECK - Genser - navy

Det amerikanske merket ble etablert i 1968 i New York av mannen med samme navn. I starten produserte Klein først og fremst kjoler og kåper. I dag omfatter sortimentet alt fra hverdagsklær, undertøy og nattøy og et stort utvalg av klokker og smykker, i tillegg til kosmetikk. Calvin Klein har gjennom årene lansert flere meget suksessrike linjer, deriblant undertøyslinen Clavin Klein Underwear som er populær også i Norge. Selve merkenavnet Calvin Klein regnes idag blant de mest verdifulle merkenavnene i verden, på linje med for eksempel Pepsi. Dette gjenspeiler den store rollen merket har i det internasjonale motebildet.

Calvin Klein - klassisk og elegant

På tross at designeren Klein selv gikk ut av selskapet i 2003, forble merket tro til sin tradisjon og stil. Alle linjer fra Calvin Klein kjennetegnes av et velkjent minimalistisk og en klar stilsikkerhet. Calvin Klein satser på enkelthet og en sporty eleganse. En egen linje for golfklær har blitt en del av suksessen, sammen med accessories og sko fra underlinjen kjent som bare CK. Dette er et merkenavn som lover kvalitet og eleganse til alle. Sjekk selv!