Vinterdresser til barn

Populære filter

Praktiske og varme vinterdresser til barn

Vi har et stort utvalg av moderne og smarte vinterdresser til barn tilgjengelig gjennom vårt omfattende utvalg av vinterklær. Enten du leter etter en klassisk vinterdress med flott design eller ønsker noe spesielt, så vil du garantert finne frem til et produkt som passer ditt barns behov.

Hva med en praktisk og flott vinterdress fra ikoniske merker? Vinterdresser til barn kommer i en rekke ulike farger noe som gjør det lett å finne en passende modell. Det klassiske designet og materialene bestående av polyester sørger for en vinterdress som fungerer like bra til lek og moro i barnehagen som på tur med familien.

Smart innovasjon og praktiske detaljer

Alle våre vinterdresser til barn er utviklet for å hjelpe barnet ditt med å holde seg varm og tørr under lek og utendørsaktiviteter. Vinterdressene er konstruert med en behagelig hette, som beskytter barnet fra vær og vind. Den er også designet for å være hurtigtørkende, noe som gjør det enkelt å tørke dressen når det skjer et uhell eller i vått vær. Den smarte lukkingen med glidelås sørger for en vinterdress som beskytter godt fra elementene, samtidig som at de elastiske ermekantene gir en høy grad av komfort. Selve hetten er avtagbar, noe som er praktisk når temperaturen kryper oppover.

En unik vinterdress til ditt barn

For deg som ser etter et annerledes design, så er muligvis det tøffe designet som du finner hos Zalando og deres modeller et godt alternativ. Her finner du en kul vinterdress til barn med en sort overflate og med produktlogoen skrevet på magen. Denne vinterdressen er konstruert i 100% polyester for å gi den beste beskyttelsen fra kulde og vind, samtidig som at det bidrar til en høy grad av bevegelighet for barnet. Det innvendige foret er også laget av polyester, noe som gjør at det veier lite og samtidig holder på varmen ekstremt godt. Vinterdressen kommer med en integrert hette som gir god beskyttelse på kaldere dager, og du finner et smart glidelås-system bestående av to parallelle glidelåser for enklere betjening. Selve hetten er foret, som sørger for et ekstra varmt lag for ditt barn ved lengre opphold utendørs.

Denne vinterdressen er perfekt til de aller yngste barna som trenger en heldekkende dress til de kaldeste dagene. Den romslige passformen og forete lukkingen sørger for en ekstremt komfortabel dress, som fungerer gjennom hele vinteren. Vi anbefaler at du maskinvasker dressen på 40 grader, samtidig som at du unngår tørketrommel for å bevare passformen best mulig.

Vanntette vinterdresser til barn

For deg som ser etter noe mer klassisk har vi også vinterdresser som kombinerer god beskyttelse fra kulden med vind og vanntette egenskaper. Vinterdressen som du finner hos Z alando er et godt eksempel på dette. Ytterforet er basert på deres Storm System-teknologi, som holder vann og fuktighet utenfor. Kombinasjonen av det varme innerforet og det tøffe yttermaterialet sørger for en vinterdress som passer godt mellom sesongene, ettersom det gir god beskyttelse fra regn og vind samt kulde.