Peppa Gris klær til barn

Populære filter
26 produkter

Peppa Gris-klær til barn for en gøy hverdag

De fleste barn elsker å ha klær med sine favorittfigurer på. Her hos Zalando finner du en rekke klær med den populære Peppa Gris på display. Se gjennom utvalget vårt, og finn Peppa Gris-klær til barn som gjør hverdagen litt mer gøy.

Det spiller ingen rolle hvilke klær du er på utkikk etter til barnet ditt. Her hos Zalando finner du Peppa Gris-klær til barn i alle tenkelige plagg.

Fra klassiske t-skjorter og gensere til undertøy og sokker. Peppa Gris er med.

Subtile eller fremtredende Peppa Gris-plagg

Enten barnet ditt vil ha Peppa Gris-plagg som åpenbart viser fram denne populære figuren, eller om de heller vil ha klær med mer nedtonede figurer, finner du det her hos Zalando. Du finner til og med Peppa Gris som ser ut som et vanlig blomstertrykk, helt til du ser litt nærmere.

Med andre ord finner du klær med alles favorittgris til både hverdags og til finstas. Ta for eksempel en Peppa Gris-kjole med tyllskjørt – perfekt for både fest, og en pyntet hverdag for barnet som elsker det lille ekstra.

Du finner også klær til både gutter og jenter i denne kategorien, og mange av plaggene passer utmerket til begge deler. Hva med en t-skjorte med Peppa Gris og gravemaskin – perfekt sammen med hvilket som helst barns favorittjeans og joggesko.

Fra innerst til ytterst

Her hos Zalando finner du Peppa Gris-klær helt fra innerste lag. Velg for eksempel undertøy med denne populære grisen, til både gutter og jenter, og ikke minst sokker som gjør hverdagen litt morsommere. Med disse livlige designene, blir det kanskje også litt enklere å få klærne på smårollingen, om det vanligvis er en utfordring – med favorittfiguren er alt mulig.

En langermet t-skjorte i bomull og elastan er perfekt for både barnehage- og skolehverdagen. Da får barnet et behagelig og bevegelig plagg, som det er enkelt å boltre seg i på lekeplassen og gjennom dagen.

Er det litt kjøligere, kan en god Peppa Gris-collegegenser gjøre susen. Da får du en litt tykkere genser som er behagelig, og som fortsatt gir god bevegelighet. En slik genser er like fin til jeans, som til behagelige joggebukser og tights, alt etter hva barnet ditt foretrekker å gå i til hverdags. Med et par sokker i samme stil, er antrekket komplett. Se gjennom utvalget her hos Zalando, og la gjerne barna velge hvilke plagg de synes er finest, så blir barnegarderoben komplett på null komma niks.