Katalog

Populære filter

Tradisjon for barneklær med OshKosh sine gledespredere

For over hundre år siden begynte en produsent i Wisconsin, USA, å produsere arbeidstøy for jernbanearbeidere og bønder. Senere begynte de å lage versjoner av foreldrenes dongeri for også de minste. Det som startet som en sidelinje ble fremtiden til selskapet. Spesielt når et postordrefirma inkluderte de små buksene i sitt sortiment, var etterspørselen ustoppelig.

Det er dette som la fundamentet for at OshKosh skulle bli det vi kjenner dem som i dag. Nemlig et av de mest populære merkevarene for barneklær. Raffinerte kjoler, dongerijakker og de uunnværlige buksene.

For den som liker dongeristilen er OshKosh sin linje akkurat det som skal til for å bringe et frisk pust til barnas garderobe. Hos Zalando har vi samlet et utvalg som gir deg og de minste muligheten for å boltre seg.

Bruk og glede med OshKosh klær til barna

OshKosh klær til de mindre i familien er selvsagt mer enn dongeri, her finner man noe for enhver del av klesskapet. Alt med den samme tanken om komfort, stil og brukervennlighet.

Med massevis av denim, lyse farger og trykk, har Oshkosh barnemote alle klærne som de minste behøver for det stilig utseende. Denne miks og match-kolleksjonen appellerer til selv den tøffeste fashionista. Der t-skjorter stiller med kule farger, og joggebuksene tillater en behagelig lek hele dagen.

Den klassiske kombinasjonen av behagelige, slitesterke jeans og en superkomfortabel hoodie for både han og henne til skoledagen er selvsagt sikret med OshKosh klær. Med variasjon i trykket så enhver av de minste kan finne et motiv og den utstrålingen de ønsker.

Stil for fremtiden i OshKosh sitt barnevennlige tøy

OshKosh forstår også sin rolle når det gjelder miljøet, når de er en stor produsent av klær og tilbehør til barn. De har en uttalt målsetning om å minske sitt miljøavtrykk, ved å øke bruken av sertifiserte, bærekraftige materialer i produktene. De ønsker å redusere klimagassutslippene sine, og vil også fremme en mer effektiv benyttelse av vann i produksjonen.

Slik går OshKosh klær inn i fremtiden med like god motesans, som de har forståelse for omverdenen. Til stor glede for både små og store. Med OshKosh får man rett og slett en tradisjon for kvalitet, en forståelse for hva som gleder de minste som åpner for ivrig utfoldelse og lek, og på toppen av det hele med et ønske om å gjøre verden litt bedre for de som vokser opp, og som bruker deres produkter.