Barneklær, sko og accessories

Populære filter
  • Klær
  • Sko
  • Sport
  • Accessories
  • Designermote
  • Gaver
  • Salg
104 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Behold lekenheten med Frugi til barn

Her hos Zalando finner du klær fra Frugi til barn, som med sine mønstre og grafikk tar vare på kanskje det viktigste i hele barndommen: Lekenhet. Du finner klær til både gutter og jenter, og klær som passer til begge. Du finner også lekent og praktisk tilbehør, som for eksempel ryggsekker med fine og fargerike mønstre.

Her hos Zalando får du også klær fra Frugi til barn med mønstre i mange forskjellige kategorier, som for eksempel traktorer og maskiner, artige dyr og fugler, og andre naturinspirerte mønstre. Hva med en topakk med unisex musselinkluter av 100% bomull, med print av gårdsdyr og maskiner? Eller kanskje et babyteppe i 100% bomull, med lyse og lekne farger som piffer opp hverdagen til både deg og barnet ditt?

Vær klar for enhver sesong med Frugi til barn

Du finner klær fra Frugi til barn til både sommer og vinter, og alt der imellom. Hva med en nydelig liten sommerkjole, med et lekent og herlig blomster- og dyreprint? Akkurat denne er laget i et deilig og elastisk jerseymateriale av bomull og elastan, slik at den minste kan få full bevegelsesfrihet hele dagen gjennom.

Eller hva med en stripet t-skjorte med ku-grafikk, for et lekent og perfekt barnlig uttrykk? Denne t-skjorten er laget med 100% bomull, for maks behagelighet til de minste. Den broderte grafikken gjør at den varer lengre, og ikke blir like slitt i vask som trykk. For de kaldere månedene kan du finne Frugi til barn tilpasset kjøligere temperaturer, som for eksempel en lett fôret jakke i polyester, med fôret hette, klafflommer og glidelås som hjelper med å holde vær og vind unna sensitiv barnehud og ører.

Bærekraftighet også for de minste

Her hos Zalando er det enkelt å ta bærekraftige valg, også når det kommer til klær fra Frugi til barn. Klær laget med bærekraftige prosesser er tydelig merket, sånn at du lett kan velge miljøvennlig, også for barna.

Du finner blant annet klær fra Frugi produsert med resirkulert polyester, noe som bidrar til å minske klimautslipp. Du finner også barneklær fra Frugi med sertifisering fra Global Organic Textile Standard, som sikrer at klærne er økologisk produsert. Denne sertifiseringen sikrer at hvert ledd i produksjonen oppfyller krav til bærekraft.

Her hos Zalando er det altså enkelt å ta bærekraftige valg for hele familien, og særlig når det kommer til klær fra Frugi til barn. Se gjennom utvalget og finn dine favoritter.