Kjoler til barn

Populære filter
1 137 produkter

Fine kjoler til barn i alle aldere

Hos Zalando finner du et stort utvalg av fantastiske kjoler til både baby, barn og ungdom. Her finner du hverdagskjoler og tunikaer som passer ypperlig i barnehagen og på skolen, og festkjoler som barnet ditt vil glede seg til å pynte seg opp i. La barnet få uttrykke seg i sine favorittfarger, mønstre og motiv. Vi har mange kjoler med lette og fleksible skjørt det er enkelt å bevege seg i for et barn i lek.

Hverdagskjoler og festkjoler til alle sesonger

Kjoler er passende uansett årstid. Om sommeren og våren er det perfekt med en luftig og behagelig sommerkjole i lette materialer. Lin og tynnere bomullstekstiler er nedkjølende og behagelig for barnet ditt når det er varmt ute. Hva med en kortermet kjole med blomstermotiv i pastellfarger, eller en kul kjole med justerbare stropper som gjør at den passer selv når barnet plutselig har vokst noen centimeter? Sommerkjolen kan også brukes resten av året med en langermet trøye og strømpebukse under, og en genser eller cardigan over. Det er også mange fine genserkjoler og skjortekjoler i tykkere varianter av ull, fløyel og flanell som passer perfekt både vår, vinter og høst.

Vær klar for enhver kjoleanledning

Til et barn som elsker alt som glitrer har vi mange fine alternativer med paljetter og glinsende mønstre. Det er også stas med motiv av favorittfigurer og favorittdyr, så hvorfor ikke finne en kjole som reflekterer barnets interesser? En fløyelskjole med Peter Pan-krage og søte detaljer passer perfekt som julekjole for både de yngste og de eldre barna. En pen chiffonkjole passer godt både når dere er invitert i bryllup og til bursdagsfeiring. Eller kanskje det arrangeres et flott teselskap på barnerommet som krever et pent antrekk? Uansett anledning er det kun fantasien som setter grenser når det kommer til kjoler til barn.