Jakker til barn

Populære filter
502 produkter

Fargerike jakker til barn i slående design

Ikke la mørke dager ødelegge barnets moro – skaff dem en jakke som beskytter mot både regn og kulde. Ingenting vil glede barnet ditt mer enn å kunne leke ute med vennene sine, selv på overskyede dager. Dagens mote inkluderer uten tvil også de minste - i denne kolleksjonen tilbys de mest fasjonable modeller i slående design.

La barnet oppdage en verden full av farger og la det uttrykke seg gjennom det siste innen utendørsmote. De ferskeste designene har en kombinasjon av banebrytende stoffer og maksimal beskyttelse. Hetter, krager, store lommer og deilig varmt fôr. Alle disse elementene er avgjørende for at barna skal ha det komfortabelt alle de fire årstidene.

Kompletter barnets garderobe med de utrolige jakkene som finnes i denne store kolleksjonen. En lekker dunjakke for kjøligere dager og en vanntett lett jakke for dager med regn. Snowboardjakker for de snøsportfrelste og fleecejakker til atletiske barn.

La de små skinne i fargerike og lekne barnejakker

Varme, vatterte vinterjakker eller dunjakker er like ideelle for naturoppdagelser som for byrunder. Uansett hvor det skulle være kan de pares med et par trendy joggebukser.

Velg spesialdesignede jakker som gir total bevegelsesfrihet, uten å neglisjere det estetiske uttrykket. Men som åpenbart vil holde på varmen.

Gå til innkjøp av kule barnejakker og oppnå iøynefallende kombinasjoner med luer, hansker og skjerf i sesongens fantastiske farger. La barnas personlighet skinne gjennom uttrykksfulle og bemerkelsesverdige antrekk.

Velg de beste jakkene til barna

Barnejakker, som andre klær, brukes og utsettes for store påkjenninger, så kvaliteten og holdbarheten på materialene bør være i særklasse.

En jakke med en god hette og en varmeforseglet glidelås vil hindre lekkasjer. Kombiner med noen varme joggebukser og støvler for en flott drakt til markaturen.

Gi barna jakker som passer for de ulike miljøene, enten det er for skole, urbane eventyr eller utforskninger i skogen og fjellet.