Populære filter

Stilige klassikere fra Konges Sløjd

Dette er barneklær med elegante design, enten du ser etter en søt topp til barnet ditt eller noen tøffe bukser til ditt spedbarn. Gjennom sitt stilige design og ulike trykk, så finner du et stort antall varer å velge mellom. Hva med en søt genser i blått?

Klær laget i et behagelig bomullsmateriale er perfekte for alle foreldre som ønsker å gi barnet sitt komfort på høyt nivå. Klærne kjennes myke og deilige ut, uansett årstid. Videre har vi også bukser som lar barnet ditt få bevege seg fritt. Med praktiske lommer, myke materialer og god passform er de perfekte hverdagen igjennom.

Mye av tanken bak Konges Sløjd er klær og artikler som er funksjonelle og praktiske. Her finner du en søt og praktisk sekk med en rekke innerlommer som beskytter barnets gjenstander fra regn eller dårlig vær. Laget i et slitesterkt overmateriale og med et fôr i bomull er dette et ypperlig valg for litt eldre barn til barnehage og skole. Våre sekker kommer i flere forskjellige farger, slik at det er enkelt å finne en farge som passer til deg. Sekkene er utviklet for å være ergonomiske og komfortable, slik at de kan brukes av barnet på vei til skolen eller andre aktiviteter.

Eleganse og rene linjer som garantert gjør barnet ditt fornøyd

Hos Zalando har vi mulighet til å tilby en rekke av artiklene til Konges Sløjd, enten du ser etter en ny smokk eller noen søte kopper i plast. Det de alle har til felles er et fokus på bærekraft og smarte løsninger. Vi jobber for at våre produkter skal kunne brukes over tid, og de er laget med materialer som er mindre skadelige for miljøet. Organisk bomull og sofistikerte blandinger av moderne materialer er det vi i stor grad benytter oss av. Våre babynest er blant annet produsert i 100% polyester som er utviklet for å vare over tid. Dette betyr at det er enkelt å vaske på 30 grader ved behov. Videre er overmaterialet laget i den reneste bomull, slik at det kjennes ekstra behagelig ut for barnet. Dette trekket kan tas av ved hjelp av glidelåsene.

Hva med en parkas til kaldere vær, slik at barnet holder seg varmt uansett vær? Vi har en rekke jakker og ytterplagg som er perfekte for lavere temperaturer og utfordrende vær. Jakker laget med et behagelig fôr og med flere lommer slik at du har plass til ulike gjenstander, er perfekte jakker for små kropper i aktivitet. Overmaterialer designet i materialer som er vann- og vindtette og som gir en lett følelse tørr komfort, samtidig som at jakken er varm nok for kaldere dager.

Tøffe solhatter som gir god beskyttelse

Enten barnet ditt er hjemme i hagen eller med på ferie, så er det ofte lurt med en solhatt som gir god beskyttelse fra elementene. Sjekk gjerne ut Zalando sitt store utvalg, hvor du finner en rekke gode alternativer i ulike farger. Her finner du klassiske design i grått, beige eller brunt, som passer til en rekke ulike antrekk.