Vinterjakker til barn

Populære filter
65 produkter

Gå kaldere tider i møte med vinterjakker til barn

Enten det er til de aller, aller minste eller de litt større, så kan du finne gode vinterjakker til barna hos Zalando. Her finner du jakker som passer like godt til skolegården og lekeplassen, som til å ha over finstasen, så barna kan holde seg varme og gode uansett hva som står på plakaten.

En jakke med syntetisk pelskrage på hetten hjelper med å holde vind og vær unna sensitive barnefjes, så aktivitetsnivået kan holdes på topp selv når vinden står på. En jakke med glidelås med stormklaff gir ekstra beskyttelse på ekstra kalde dager.

En jakke med lommer er perfekt for små, kalde hender, og lar barna enkelt ta med seg små men essensielle eiendeler. For ekstra komfort og varme kan dere gå for en boblejakke med fôret hette og fôret lukking.

La barna vise personlighet med vinterjakker til barn

De minste har også sin egen stil, og personligheten deres bør få skinne når det kommer til yttertøy. Hos Zalando finner du vinterjakker til barn i alle slags farger, mønstre og passformer, slik at barna kan føle seg både vel og varme.

En boblejakke med morsomme farger og mønstre lar barna vise lekenhet, og en vinterjakke til barn med metallisk finish lar sterke personligheter ta plass og skinne. La barna uttrykke seg selv og sin egen personlige stil med en jakke som de selv synes er prikken over i-en i vintergarderoben.

Jakker i sterke farger bidrar til at barna blir sett når de er ute og går eller leker, mens en mørkere farge er enkel å holde ren og stilig. Kamuflasjegrafikk og -mønster er et klassisk og tidløst valg, mens en jakke i regnbuefarger lyser selvsikkerhet og lekenhet. Eller hva med en stilig vinterjakke i sjakkmønster laget med ull for ekstra varme? Uansett hva valget faller på, så kan du være sikker på at barna holder komforten og varmen ved like.

Slå et slag for miljøet

Det er ikke bare stil som teller når du skal gå til innkjøp av vinterjakker til barn. Her hos Zalando finner du også bærekraftige valg, som hjelper deg til å ta vare på både barna og miljøet. Du kan for eksempel velge en jakke laget med Responsible Down Standard eller med Better Cotton Initiative, så du vet at produksjonen holder en bærekraftig standard.

Du finner også jakker som er produsert med resirkulert polyester, noe som bidrar til å redusere både utslipp og miljøavtrykk. Klær med resirkuleringsmerkingen er produsert med minst 70% resirkulerte materialer, så du med god samvittighet kan oppdatere vintergarderoben til barna.

Her hos Zalando finner du mange forskjellige jakker med forskjellige bærekrafsmerkinger, slik at du kan velge den beste jakken for akkurat ditt barn. Her går miljøvennlighet og barnas personlige stil og utfoldelse hånd i hånd, noe som til sammen utgjør en bedre framtid. Se hvilke vinterjakker til barn du finner her hos Zalando, og vær sikker på at barna holder seg både varme og komfortable, mens de samtidig lar sin egen personlighet skinne.

Se også

Vinterbukse til Barn

Vinterstøvler Barn

Tørkler og Skjerf til Barn

Sport Votter til Barn