Barneklær

Populære filter

Leken kvalitet fra Småfolk barneklær

Er det ikke en drøm å kunne boltre seg i mønstre og farger, samtidig som det er kvalitet i hvert minste fiber? Småfolk er kjent for sine lekne mønstre og farger som bidrar til å lyse opp hverdagen, og helt siden 2004 har dette danske merket kombinert godt design, funksjonalitet og rike farger med topp kvalitet. Fra en ydmyk start, har de ekspandert til å bli et verdenskjent merke, med kunder i Europa, Korea, Australia og en rekke andre land.

Hele 85% av kolleksjonene totalt sett, og nesten 100% av kolleksjonen til spedbarn, er laget av en Standard 100, som er Oeko Tex sertifisert. Alltid i glade farger og alltid i den beste kvaliteten. Kolleksjonene er designet for å kunne passe sammen og kombineres med både tidligere og kommende plagg.

Småfolk - barnas favoritter

Det er ingen overraskelse at Småfolk igjen og igjen blir barnas favorittklær. Barn lager historier om figurene på klærne, og de glade fargene setter i gang fantasien hos de små. Enten du har funnet frem til de glade eplene, hestene som vrinsker eller søppelbilen som tømmer søppeldunker, har hele barnehagen en historie knyttet til figurene på klærne. Med en genser full av biler har det bilinteresserte barnet allerede samtalen i gang. Er den gul eller blå?

Smarte kanter og behagelige sømmer sørger for at barnet kan trives i hverdagen. Myk bomull som er god mot huden, laget av bærekraftige tekstiler som du kan være trygg på. Oeko Tex-sertifisert bomull som leverer.

Sesongens kolleksjon fra Småfolk

Fyll opp garderoben til den yngste med sesongens kolleksjon fra Småfolk. En leken genser fra Småfolk kan farge dagen, med sine morsomme figurer, og kansje kombinere med en snurrekjole som kan bidra til den glade leken. Rundt og rundt. Eller en kombinasjon av myke, behagelige bukser til en snerten t-skjorte, som kan sette i gang en samtale du kanskje ikke hadde ventet. Hverdagen blir mer livlig med Småfolks fargerike og lekne design.

Spesielt de herlige ytterjakkene eller de solide utedressene gir et lekent uttrykk i snøen, samtidig som kulden holdes ute. Både kvaliteten på foret og det ytre laget er eksepsjonelt. Likeså måten glidelåsen er plassert, som gjør at barnet ditt er beskyttet mot kulden i det norske været. Med et vannavstøtende ytterlag holder barnet seg tørt lenger. Her kan barnet ditt få boltre seg, leke og utvikle seg i et fargerikt antrekk av topp kvalitet.