Fleecejakker til barn

Populære filter
66 produkter

Gode og myke fleecejakker til barn i mange varianter

Det er fint å ha en god og myk fleecejakke for å holde seg varm. Fleecejakker kan brukes hele året, om det er for å holde varmen i de kalde månedene eller for å få varmen raskt tilbake etter å ha badet om sommeren. Hos Zalando har vi et bredt utvalg av jakker i fleece til de aller minste og mellomste barna, og til tenåringer.

Varme og fine jakker til flere anledninger

Fleecejakker til barn kommer i mange former, farger og fasonger. Noen har hette, andre har høy eller lav krage, og noen har flere lommer enn andre. Tynne fleecejakker er gode å ha på under en ytterjakke eller til innendørsbruk i de kalde månedene. Jakker i den tykkere varianten teddyfleece er ekstra myke og varme å ha på seg, og passer perfekt når det for eksempel er litt kaldt i bilen om morgenen. Det er også varianter som er spesielt godt egnet som ytterjakker om høsten og våren når barnet er ute og leker, og flere av disse har design som skiller seg ut fra slik fleecejakker som oftest ser ut.

Hos Zalando har vi fleecejakker i mange varianter, farger, mønstre og motiver, så barnet ditt kan finne en de liker ekstra godt. Mange barn synes det er gøy med figurer på klærne og å få ha på seg sine favorittfarger. Det blir ikke bedre enn at plagget er praktisk og morsomt å bruke på samme tid. Sett fleecejakken sammen med en matchende fleecebukse eller stillongs for å ha under vinterdressen og for å tusle rundt i når dere har gått inn i varmen for kvelden.

Praktisk favoritt

En fleecejakke er ekstra god å ha under en skalljakke, allværsjakke eller regnjakke på skoleveien eller når turen med skolen eller barnehagen blir lagt til en vindfull og kald dag. Da kan klærne være avgjørende. Fleece er et materiale som holder seg godt og er mykt og behagelig for barnet ditt å bruke. Det er også et fint plagg å ha med i sekken i tilfelle det skulle være behov for litt ekstra varme når barnet er med på utflukter, turer eller driver med andre aktiviteter. Barnet ditt vil ha god nytte av å ha med fleecejakken sin på alle slags eventyr og oppdagelsesferder.