Vintersko & vinterstøvler til barn

Populære filter
232 produkter

Hold små føtter varme med vintersko til barn

Noe alle små føtter her i nord trenger, er et par gode vintersko til barn. Her hos Zalando finner du et stort utvalg av fottøy til de minste, som egner seg til kalde og våte vintermåneder, slik at minsten kan få det paret som passer best til hans eller hennes travle småbarnshverdag.

I nettbutikken til Zalando finner du alt fra klassiske cherrox, til stilige snørestøvletter og boots. Barna kan altså velge det paret de liker best, og du kan være sikker på at de får et par som faktisk gjør jobben med å holde barneføttene varme og tørre godt nok.

Et par vintersko til barn fôret med ull, og med Gore-Tex, har pustende egenskaper, og hindrer at barna blir svette og våte på beina. Tørre føtter er varme føtter, og med et slikt par skal ikke det være noe problem. Her holdes våt snø og vann ute, samtidig som svetten slippes ut – en vinnende kombinasjon for små bein som basker i snøen.

Design og ytelse i ett med vinterstøvler til barn

De minste i familien kan også være opptatt av stil, og vinterstøvler til barn er intet unntak. Heldigvis finner du mange forskjellige varianter her hos Zalando, så barna kan velge mellom ulike designelementer, farger og stiler – alt etter hva de liker best.

Her finner du vinterstøvler til barn med ulike typer lukking; både glidelås, snøring og borrelås, og alle gir hvert sitt stiluttrykk. For de aller minste, kan lukking med borrelås være en god idé, siden det gjør det enklere og raskere å ta dem av og på i en travel hverdag.

For enkel av- og påkledning, kan et par cherrox uten snøring eller annen lukking også være et godt valg, så minsten enkelt kan dra støvlene av og på med minimalt med hjelp. Praktisk selvstendighet med andre ord.

Fargerikt og mønstret

Barn er ofte glad i farger, så hvorfor ikke gå for et par vintersko til barn med spreke farger eller mønster? Her hos Zalando finner du begge deler, og også selvfølgelig varianter som er litt mer nøytrale.

Hva med et par vintersko med et tøft blått og grønt dinosaurmønster? Eller kanskje rosa fuskepels? Her er det bare å leke seg med alternativene.

Uansett om du er på utkikk etter noe fargerikt, eller nøytralt, finner du gode og varme alternativer her hos Zalando. Hvilket par matcher ditt barns vintergarderobe og personlighet?