Harry Potter klær til barn

Populære filter

Harry Potter-klær til barn for en magisk hverdag

Vi kan vel alle trenge litt magi i hverdagen. Med Harry Potter-klær til barn som du finner her hos Zalando kan de minste få et lite glimt av noe magisk i løpet av skoledagen, noe som nok vil lure fram noen smil.

Her finner du Harry Potter-klær til både gutter og jenter, små barn og litt større barn, slik at de alle kan få litt magi i hverdagen og noen magiske elementer i garderoben sin. Velg blant en rekke forskjellige typer klær, som t-skjorter, gensere, bukser og babyklær, og la barna glede seg over ny magi i klesskapet.

Her kan du finne hele antrekk eller bare artige elementer som barna kommer til å elske. Uansett kommer hverdagen til å få et lite løft.

Fra ugler til briller med Harry Potter-plagg til barn

Harry Potter-plagg til barn som du finner her hos Zalando kommer med alt fra subtile referanser til åpenbare nikk til serien. Hva med en t-skjorte med Harry Potters velkjente runde briller og lynarr på brystet? Eller kanskje en variant med ei fin ugle og en sopelime?

Uansett referansenivå, så kan disse plaggene enkelt inkorporeres i hverdagsgarderoben til barna. En burgunder hettegenser med et Griffing-emblem på brystet passer for eksempel perfekt sammen med et par jeans og sneakers. Perfekt for både skolehverdagen og helgeutflukter.

Hold kosen oppe med et par joggebukser med logoene til de fire husene på? Disse er perfekte for en etterlengtet filmkveld en fredag, og passer utmerket sammen med en t-skjorte eller hettegenser i lignende farger.

Harry Potter for de aller minste

For den aller minste i familien kan en Harry Potter-pysj i bomull og elastan være god. Et mykt jerseymateriale er godt mot sart barnehud, og Harry Potter-grafikken er artig for de litt eldre i familien. Med en glidelås som kan åpnes fra begge sider er denne pysjen i tillegg praktisk, og holder trøtte babyer varmere under nattas bleieskift.

For dagtid kan en body i herlig Harry Potter-stil gjøre susen. Denne kommer også i jersey av bomull og elastan, og er perfekt sammen med et par myke babyjoggebukser eller under seleskjørt. Den grå basisfargen gjør den til et allsidig plagg som kan brukes sammen med det meste i babygarderoben.

Harry Potter-plagg til barn som du finner her hos Zalando er både praktiske, gode og lette å kombinere, så ethvert barneklesskap kan få et løft. Tilføy litt magi til hverdagen, og finn Harry Potter-plagg til dine barn her hos Zalando.