Regnjakker & -dresser til barn

Populære filter
154 produkter

Regnjakker & -dresser til barn i alle aldre

Det er viktig å kle seg etter været, spesielt for barn. Med godt regntøy, kan barnet holde seg tørr når han eller hun er ute og leker, er på tur eller på vei hjem fra skolen. Her hos Zalando har vi et stort utvalg av regnjakker og -dresser til barn. Vi har regntøy både til baby, barnehagebarn og skolebarn helt opp til tenåringsalder. For at du skal finne det regnantrekket som passer ditt barn best, har vi mange varianter å velge mellom. En regndress passer godt for de aller minste, og sikrer at de kan bevege seg fritt uten at vannet trenger inn. De større barna vil ha god nytte av en god regnjakke og regnbukse. Vi har sett med matchende jakke og bukse, og regnjakker og regnbukser som kan kombineres etter ønske.

Regntøy til barn som leker i all slags vær

Vi ønsker å gjøre det lett å finne frem til det rette plagget. I nettbutikken vår finner du regntøy til barn i mange varianter. En regnjakke med normal lengde rekker til midt på hoftene, og er praktisk for å gi god bevegelighet når barnet er ute og leker. Kombiner den gjerne med en regnbukse som dekker godt oppover overkroppen, med justerbare bukseseler og strikk til å feste under regnstøvlene. Da er barnet godt beskyttet fra regn og sølevann. Passer det bedre med en lengre regnjakke, har vi flere som rekker ned til lårene og helt ned til knærne, som gjør sjansen for at noe vann slipper inn enda lavere.

Fine og praktiske ytterklær til regnværsdager

Regntøyet passer også godt med flere lag med klær under. Bruk ulltøy under barnets regntøy, for å beskytte mot både kulde og regn. Om høsten og vinteren, er det også godt med en fôret regnjakke, for å gjøre det ekstra komfortabelt å holde varmen på kalde dager. Om sommeren kan det være nok med en tynn og lett regnjakke og regnbukse, som dessuten tar lite plass i barnehage- og skolesekken. Vi har også morsomme og fine regnponchoer, som passer spesielt godt over festantrekket når det regner på vei til bursdagsselskap.

Mye av regntøyet du finner her hos oss har også refleksdetaljer, som gjør barnet ditt synlig når dagene blir kortere og det er mørkt når barnet skal hjem fra barnehage og skole. Det er også massevis av farger, motiv og mønster å velge mellom. La barnet ditt kle seg i sine favorittfarger når været er grått, og gjør det ekstra morsomt å bruke regntøy til barn med morsomme, kule og søte motiver barnet ditt vil elske.